Search
Филтрирай по...

Шипките понижават високото кръвно Зимата е сезонът на шипките. Английско проучване сочи, че ежедневният прием на екстракт от шипки драстично намалява риска от сърдечно-съдови проблеми. Учените са убедени, че ако хапвате от вкусния плод в продължение на 6 седмици стойностите на лошия холестерол и кръвното налягане ще паднат до нормалното си ниво.
Подобни паралелни тестове са провели и изследователи от Швеция. Резултатите са идентични – нивата на опасния холестерол са намалели с цели 17%.
Шипките са признат природен начин за справяне със сърдечните проблеми. Те са богати на витамин С и имат силно провитовъзпалително свойство. Доказано е, че успешно се борят с настинката, грипа, болките в гърлото, както и ставните проблеми като артрит.

Ревита Ви препоръчва

Витамин С и шипка, 500 mg

Канела, 400mg

Алфа-липоева киселина, 360 mg;

Хром, 200 mcg;

GTF Хром, 200 mcg

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart