Дикреатин малат - Revita.bg

Дикреатин малат

спортни добавкиКреатинът е вещество, което подпомага растежа и здравината на мускулите. Дикреатин малатът е силно разтворима сол на креатина, която е по-биодостъпна от обикновения креатин монохидрат. Креатин малатът представлява креатин свързан с ябълчена киселина. Това е важна съставка в много добавки с креатин.

Ябълчената киселина играе ключова роля в естествения цикъл на енергията. Малатът участва в увеличаването на клетъчната енергия като част от цикъла на Кребс. Дикреатин малатът подпомага производството на аденозин трифосфат (АТР) благодарение на химичния си строеж и е основна съставка в най-новите продукти за увеличаване обема на клетките.

Патентован през 2006 година от изобретателите му Дерек Уейн Корнелиус и Грей Лий Хайнс, дикреатин малатът е подобрен вариант на креатин, една от най-използваните добавки при спортистите, която увеличава размера на мускулите, тяхната сила и издръжливост, подобрява представянето на атлетите и ускорява възстановяването на мускулите.

Ползи за здравето от дикреатин малата

Дикреатин малатът ускорява синтеза на аденозин трифосфат (АТР). Освен това той действа като буфер на млечната киселина и предотвратява болките в мускулите и разстроения стомах. Дикреатин малатът притежава предимствата на креатин монохидрата, но без да притежава някои потенциални странични ефекти като например подуването.

Дикреатин малатът може да подобри физическата форма на всеки човек, както и на сериозни атлети, занимаващи се със силов трибой, вдигане на тежести, гребане и други дейности, изискващи физическо натоварване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

безплатна доставка
НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ
Ашваганда
Ашваганда – древна билка с фантастично релаксиращо действие!
    Ашваганда е древно аюрведично средство, което се използва от хилядолетия като тонизиращо и подмладяващо средство. Най-новите изследвания потвърждават изключителните й ефекти при...
киселини
Ето как да се отървете от стомашните киселини – бързо и без опасност от странични ефекти!
    Повече от една трета от населението на света страда от често повтарящи се, мъчителни стомашно-чревни разстройства или заболявания. Те включват хемороиди, синдром...
Красота
Най-добрите средства за поддържане на женското здраве и красота!
    Въпреки че жените живеят средно по-дълго от мъжете, те боледуват по-често. Жените пазаруват повече продукти от мъжете независимо дали става въпрос за...