Search
Филтрирай по...

Тази публикация има 8 коментари

 1. Здравейте,моят въпрос е следният пия противозачатъчни заради кисти на яйчниците и имам да свалям някое и друго килце мога ли в този случаи да пия брилянт лук за отслабване и дали е безопасно?

  1. Здравейте,

   Както знаеге, продуктът е растителен фет бърнър и “изгаря” мазнините като стимулира нервната система, подобряват транспорта на мастните киселини и кетоните на вътреклетъчно ниво – транспорт и метаболизъм в цитоплазмата, митохондриите и пероксизомите, на междуклетъчно ниво – трансмембранен транспорт, през клетъчните мембрани на съседни клетки,транспорт на ниво клетка-междуклетъчно вещество- пренасяне на мастни киселини и кетони от мастните клетки към кръвта и лимфата, а оттам към клетките получатели. Няма хормоноподобен ефект и, ако не сте склонна към повишаване на кръвното налягане, може да го приемате. Ако нервната ви система е чувствителна към стимуланти, може да се почувствате напрегната. Защо не опитате с нещо друго – африканско манго и глюкоманан, напр.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. зДРАВЕЙТЕ!!!

  мОЯТ ВЪПРОС КЪМ вАС Е СЛЕДНИЯТ:МОГА ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАМ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ СЛЕД КАТО ИМАМ ХРОНИЧЕН КОЛИТ И ЗАСИЛВАТ ЛИ МЕТАБОЛИЗМА АКО СЕ ПРИЕМАТ СЛЕД ХРАНА.СЛЕД КОЛКО ВРЕМЕ СЕ УСЕЩА ПРИЕМА НА ТАБЛЕТКИТЕ

  1. Здравейте,
   Тъй като продукта съдържа няколко билки, а билките се усвояват по-добре и са по-ефективни приети на гладно, за препоръчване е да се приема преди ядене. След ядене има по-слаб ефект. Възможно е някои от билките да подразнят възпалената лигавица на червата при продължителен прием, но може и да имат оздравителен ефект – реактивността е индивидуална. Ефект се усеща обикновено към края на първия месец. Може да опитате, няма да навреди.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 3. Iskam da vi popitam kolko struva dostavkata do sevlievo

  1. Здравейте,

   Доставката до гр. Севлиево е както следва:

   за поръчка до 50 лв. – 5 лв.
   за поръчка до 100 лв. – 3 лв.
   за поръчка над 100 лв. – е безплатна.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   https://www.revita.bg

 4. Здравейте купих си от двата препарата от промоцията. Но като ги изпия както пише ми се появява адско парене от стомаха чак до гърлото нагоре и се притеснявам че може да си навредя нещо. Аз имам недоказан колит, т .нар нервен, чувствителен стомах. Не видях да пише противопоказания.

  Моля дайте съвет. Може бли трябва да ги пия след хранене, а ве на гладно.

  1. Здравейте, Златина,

   Опитайте да приемате таблетките на пълен стомах, а не на гладно. Няма известни противопоказания на продукта, но, разбира се, нещата са много индивидуални. Приемайте ги след хранене. Ще очакваме да ни пишете пак!

   Благодаря!

   Хубав ден,
   Соня Атанасова
   https://www.revita.bg

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart