×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кажи си мнението и спечелиПриятели, отново имаме нужда от вашата помощ. От днес започваме нов конкурс „Кажи си мнението и спечели”. Напишете ни всички препоръки, съвети, предложения, критики, мнения и впечатления за  нашия сайт - https://revita.bg/. Пишете във Фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/Revita.bg Очакваме мненията ви до 16 ч. на 12-ти април (четвъртък).  Попитайте приятели за помощ. Няма ограничения за броя на мненията. В края на конкурса ще дадем 3 награди за най-пълното, полезно и конструктивно мнение. Решението ще се вземе от екипа на Ревита. Първа награда – 50 лв. в продукти по избор на вносителя на билкови екстракти и хранителни добавки Ревита. Втора награда – 30 лв., в продукти, трета награда – 20 лв. в продукти.  Кажете си мнението и спечелете!

Коментари (17)

    • Ваня Христова
    • 2012-04-03 19:04:04
    Здравейте аз винаги чета вашите публикации за което ви благодаря.Харесва ми ,че като влезна в сайта ви мога бързо да намеря информацията която търся.Важното е също, че в моя град Бургас ви намирам в 12 аптеки .В смисъл от тука чета и се информирам какво ми е необходимо.Сайта ви е подреден, удобен и работи за наше удобство.Само едно искам да помоля да давате повече информация за детски продукти.Благодаря лек ден:)
    • Невена
    • 2012-04-04 10:00:30
    Моето мнение ,че Вашият сайт работи за наше удобство.Много бързо мога да намеря информацията която търся,чета Вашите статии,информирам се и даже ми помагат да проведа дадена здравна беседа.Само ,че не мога да намеря билков продукт за съпругът ми който има уголемен черен дроб и чернодробните ензими са над нормата.Аз живея в малък град ,но има една поговорка-" Който търси намира".
    • валентина каралакова
    • 2012-04-04 10:08:29
    Здравейте,чета с интерес вашите страници които са богати на информация за всякакъв вид продукти без възрастови граници ,интересното е че са на билкова основа което много полезно и хубаво.Наистина давате полезни съвети и продукти и се надявам все повече да навлизате във всички аптеки с вашите продукти за да са достъпни за нас и да ви откриваме и всеки да намира това което търси ,вашите продукти са страхотни! Лек ден!
    • Кристиан Димитров
    • 2012-04-04 13:01:14
    Revita.bg е един от най-лесно достъпните сайтове и ми харесват продуктите ви, защото представят най-пълната и богата гама. Благодаря ви , че ви има!
    • Стефка Москова
    • 2012-04-04 15:19:26
    Здравейте!Току-що се запознавам с вашият сайт,но вече мога да кажа,че той ще стане един от любимите ми.Добро впечатление ми направиха раздела Здравна енциклопедия и Билки.Със сигурност с тях ще прекарвам една голяма част от времето си във виртуалното пространство.Обичам да чета и да се информирам.Сайта е също така много свеж и носи пролетно настроение.Радвам се, че ви открих.Виждам,че имате и голям асортимент от природни продукти,което много ме радва, не съм използвала,но с удоволствие ще ги разгледам и прочета за тях. Хубавото е също, че предлагате и мнение на специалист.Едно голямо браво на Вас, за грижите и информацията,която предоставяте на вашите читатели!Залавям се с четенето на нещата,които са важни за мен и моето семейство.Здравето е на първо място и трябва да сме много внимателни,имайки впредвид начина си на живот! Хубав и успешен ден! :)
    • bird
    • 2012-04-04 18:13:24
    Много образователен природен сайт за всички възрасти. Поздрави и дерзайте!
    • Gencho Angelov
    • 2012-04-04 20:08:43
    Revita bg. e super sait,neobhodimata informacia se namira lesno!
    • Руска Пенева
    • 2012-04-04 20:28:14
    Здравейте уважаема Revita.bg! Съжалявам, но колкото и да търся забележка не намирам. Сайта е изключително добре подреден, достъпен, наситен с пълноценна информация, с голямо разнообразие на продукти...Има възможност за консултация със специалист и ако ми наложи ще се възползвам от предложението. Единственото, което мога да кажа е да Ви пожелая много успехи и да бъдете все така полезни на вашите приятели!
    • petq grancharova
    • 2012-04-04 21:11:42
    Моето мнение ,че Вашият сайт работи за наше удобство.Много бързо мога да намеря информацията която търся,чета Вашите статии,информирам се и даже ми помагат и много ми допадат.
    • Севинч Ахмед
    • 2012-04-05 08:58:46
    Здрте,преди малко се запознах с вашата страница.Хареса ми,почнах да чета всичко което пише в нея!Видях че имате и Доктор онлайн.Имам само една молба към вас,може да си направите форум в който ние да пишем там,да коментираме за различни случая и т.н.Може би ме разбрахте:)Приятен ден ви желая!
    • Мая Станчева
    • 2012-04-05 09:39:32
    Като цяло сайтът ми харесва - лесно се намира информация. Прави ми впечатление, че фонът на сайта е тъмен - пестите енергия ... :) - това също ми харесва. Не намирам форум, може би е хубаво да има такъв.
    • Илияна Арабаджиева
    • 2012-04-05 14:00:40
    Здравейте! Сайта ви е много полезен и добре информативен .И реших и аз да си кажа мнението ;) Зеленият фон е добре ,но някак постно стои, сложи ли сте листенце ,но са много малко иначе е прекрасно като го отвориш а надолу някак си празно.Но пък като се замислиш хората търсят предимно информация и едва ли вече надолу им прави такова впечатление . И аз като предния пост ,бих искала повече информация за детските продукти. Продължавайте все така ;)
    • Дани Делева
    • 2012-04-06 19:07:06
    В последните години българинът все повече набляга на здравето си, а днес всеки втори има компютър в къщата си. Това прави желанието и интересът около подобни сайтове огромен. Във http://revita.bg/ прави впечатление ясно изразената конструкция, целяща да улесни хора с всякакво ниво на компютърни познания. В допълнение към улесненията е и систематизираното представяне на продуктите, което улеснява и ускорява търсенето в сайта. Публикуваните статии в "Здравна енциклопедия" също са много важни. Освен, че можем да научим интересни неща за заболявания, които застрашават всеки един от нас, статиите ни улесняват и при избора на продукти от сайта, които могат да ни помогнат. В секцията "Експертни мнения" съвкупността от интересна информация и полезни съвети допълва тази картина. От всяка една част на сайта личи желанието на създателите максимално да улеснят всеки потребител. Всички знаем, че днес е по-лесно да избираме продуктите, които купуваме от каталози на хартиен носител или от такива в интернет. Много малко от нас обичат часовете киснене по опашки и безцелното лутане по витрини, претъпкани с разнообразна стока. Помощта на сайтове, като този днес е огромна. Хранителни добавки, Био здравни продукти и още толкова други.... кога за последно сме виждали това на едно място? Нужни са само няколко кликвания на мишката, за да намерим и получим всичко, което ни е нужно. Описанията на всяка от стоките също се явяват спасителен пояс за нас потребителите, които търсим най-доброто за себе си и нашето семейство. Впечатлението ми от сайта е огромно. Той е достъпен, всеобхватен и образователен. Изгрява, като истинско слънце на фона на сивото ни ежедневие. Той е като косвено лекарство за всяко наше неразположение, а и е чудесен начин да научим важна информация от достоверен източник. Според мен този сайт е един от най-добрите до които съм се докосвала в интернет пространството. Конструкцията издава прилежността и перфекционизма на създателите, а информацията - тяхното желание да ни бъдат полезни. Ние всички имаме нужда от подобни сайтове, ето защо трябва да се стимулира тяхното съществуване.
    • Магдалена Стоянова
    • 2012-04-06 22:28:55
    ЗДРАВЕЙТЕ,ВАШИЯТ САЙТ Е ДОСТА ИНТЕРЕСЕН И ПОЛЕЗЕН.ТУК ОТКРИВАМ НЕЩА КОИТО СА МИ ДОСТА ПОЛЕЗНИ.ВИЕ НИ ДАВАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА,КОЕТО НИ ИНТЕРЕСУВА И ВМЕСТО ДА ТЪРСИМ НАВСЯКЪДЕ,ТУК ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ОПРЕДЕЛЕНО МЯСТО,А КАКВО ПО ПРЕКРАСНО ОТ ТОВА.ЗАБЕЛЕЖКИ НЯМАМ,ДАЖЕ ВИ БЛАГОДАРЯ,ЗА ОТДЕЛНИТЕ ТЕМИ ОТНОСНО НАШЕТО ЗДРАВЕ,КОЕТО Е НАЙ ВАЖНО ЗА НАС.ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ И ОЩЕ МНОГО ПОТРЕБИТЕЛИ ДА ПОСЕЩАВАТ ВАШАТА СТРАНИЦА.
    • Сашка Варадинова
    • 2012-04-07 06:33:10
    Здравейте "Ревита"! Днес е международния ден на здравето и като начало, искам да Ви поздравя с празника и да пожелая на всички Вас, Вашите клиенти и потребители много здраве, защото то е най-важното условие, за да може да съществува, живее и се развива живия организъм! Що се отнася до сайта Ви, мога да пиша, че той изобилства от предлагани от Вас продукти. Актуализира се своевременно. Аз не съм печелила и не мога да имам мнение по експедитивността на поръчките, но мои приятели изразяват задоволство от начина Ви на обслужване, доволни са от бързината и качеството. Желая на Вас, на Вашите потребители и клиенти най-много здраве, а останалото се нарежда, според желанията и начинът на мислене, според практичността на дадения човек. Успех и широка аудитория!
    • Мария Красимирова
    • 2012-04-07 15:45:45
    Здравейте,за всеки от нас сайта е полезен и съдържа богата информация за много билки,био продукти,козметични продукти и храни.Чудесно е ,че има създадена форма за обратна връзка с клиента.Добре ще бъде ,ако се добави рубрика за консултации онлайн със здравен специалист - хомеопат,защото продуктите са много и имат най-различни приложения.Бих се радвала да има повече статии за детското здраве.Може да се въведе и рубрика "Промоции" и рубрика с наградна игра ,която да бъде ежемесечна.Също може някои от предлаганите продукти от Ревита ,да бъдат представяни в сайта от известни личности - спортисти ,артисти и др.,което ще засили интереса и търсенето.
    • Йорданка Величкова
    • 2012-04-10 15:55:54
    Здравейте, отдавна познавам вашия сайт и ми харесва много, често прочитам различните статии , на мен лично едно нещо ми липсва или поне не ми е достатъчно. Това е описанието на прием на различните хранителни добавки. Как се пият- на гладно или не, кога е препоръчително сутрин или вечер и т.н. Благодаря за хубавия сайт и успех!

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.