Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Изследвайте се безплатно за СПИНГражданите и гостите на София, които желаят да се консултират и изследват за ХИВ и СПИН, имат възможност да го направят пред Националния дворец на културата. Медицински екип в мобилен кабинет ще извършва безплатни и анонимни консултации и тестове за ХИВ на 20-ти, 21-ви и 22-ри април между 9.30-18.30 часа до фонтаните на НДК. Инициативата е подкрепена от Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН” към  Министерство на здравеопазването и Столична община. Поводът е спортното изложение „Национална спортна панорама 2012”, в което ще вземат участие 75 национални спортни организации.
По време на спортното събитие, на което се очакват около 30 000 посетители, доброволци от Националната доброволческа мрежа ще раздават информационни материали на тема как да се предпазим от ХИВ/СПИН и от други сексуално преносими инфекции.
В цялата страна работят и 19 кабинета за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН, информация за които можете да получите на сайта www.aidsprogram.bg.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart