Отслабвай с йогаОтслабваща йога, йога за болки в гърба и ставите и хата йога ще преподава в София и Пловдив Директорът на йога федерацията в Тайланд Мастър Аман Соод /Aman Sood/. Гостуването му в България е по покана на Здравна академия „Гарабитов”.
Практиките ще се проведат на 16, 17 и 18 юни в София – в бизнес комплекс „Белисимо” – в йога зала „Шри Чинмой” на център „Гарабитов”. На 22, 23 и 24 юни индиецът ще обучава в Пловдив – в йога зала „Шри Чинмой” на център „Гарабитов”.
Мастър Аман Соод принадлежи към спортно семейство в Северна Индия. Започва усилени занимания със спорт още от 5-годишна възраст. Притежава магистърска степен по спорт и йогическа наука и много ефективни познания по Йогическа научка, акупресура, хипноза, Кундлини масаж и лечение на физически и психически разстройства. Завършил е университета в Пънджаби Патиала със степен по Физическо възпитание, Йога и Йогическа наука и е квалифициран треньор по йога, джудо и фехтовка от Националния институт на спорта в Индия.  Печелил е много награди.
Преподавал е редица курсове и семинари по целия свят, включително Тайланд, Хонг-Конг, САЩ, Лондон и Индия.
Отслабвай с йогаЙогата не е религия. Йогата е нашето вътрешно усещане и чувстване. За 27-годишния Аман Соод йогата е наука, начин на живот, но най-важното е, че йогата е неизбежна част от живота му. Мастър Аман има почти 10-годишен опит по преподаване на йога. В неговите семинари и курсове, учениците ще открият изцелението за себе си, собствената си сила и ще събудят духа си.
Обучението на Аман идва от вярата, че йогата е мощно средство, което може да доведе до трансформация и положителна промяна, не само в нашият собствен живот, но и в живота на тези, за които се грижим.
Посетилите пълния 3-дневен курс на Мастър Аман в София или Пловдив ще получат сертификат за проведеното обучение. Заради големия интерес към събитието, организаторите препоръчват предварително записване.

Вашият коментар

Close Menu
×

Cart