Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание
Обичате ли топъл, прясно изпечен хляб, гевреци, мекици или сладкиши? Ако сте любители на тестените храни, рискът да развиете сърдечно-съдово заболяване е наистина сериозен. Наскоро проведено проучване в САЩ показва, че хората, които хапват пълнозърнест хляб намаляват сериозно опасността да развият сърдечно-съдово заболявания. Пълнозърнестите храни съдържат здравословни хранителни вещества като протеини, фибри, витамини, антиоксиданти, минерали и микроелементи (сред тях са желязо, цинк, мед и магнезий). Резултатите от проучването сочат, че диетите богати на този тип храни сериозно намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания, диабет тип 2 и затлъстяване.
В проучването са участвали над 3000 души на възраст между 30 и 80-годишна възраст с разнообразни хранителни навици. Всички те обаче са приемали пълнозърнести храни и хранителни добавки веднъж дневно. Оказало се, че след няколко месеца сърдечно-съдовите заболявания сред изследваните пациенти намалели с 10%.Ревита Ви препоръчва:

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1 000 mg

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart