Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Обичате ли къпини? Малките, черни плодчета се намират трудно, но са много вкусни и както се оказва изключително полезни. Проучване на учени в университета в Орегон (САЩ) е установило, че приемането на хранителни добавки, богати на къпини може да намали риска от рак на дебелото черво.
“Този плод съдържа много витамини, минерали и антиоксиданти, известни като антоциани, които предпазват от рак изключително успешно”, казва Гари Стонър, ръководител на проучването. “Те се борят с токсините в организма и го пречистват за много кратко време без да увреждат клетките.” Предишни проучвания са доказали, че къпините са добра защита срещу рак на хранопровода и на кожата.
Малините, къпините, ягодите и боровинките също са доказали в редица проучвания, че предпазват организма от редица видове ракови образувания и засилват имунитета.

Ревита Ви препоръчва:

Алайв мултивитамин, 1g

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart