Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание
Кората на ябълките е много по-полезна от сърцевината им. Тя може да предпази дори от някои видове рак. Това показва проучване, проведено в Ню Йорк (САЩ). Кората съдържа редица важни витамини и микроелементи, които се борят успешно с раковите клетки. Учените са изследвали повече от 400 кг червени ябълки и техните свойства върху човека. Резултатите показват, че кората на ябълката може да премахне и намали метастазите на рака на млечната жлеза, черния дроб и стомаха. Освен това укрепва имунната система и успешно се справя с вирусите. Според американските изследователи вкусният плод е и природно лекарство. То се справя дори с такива заболявания като Алцхаймер, например.
Учените са на мнение, че приемът на 4 до 6 порции с плодове и зеленчуци на ден е най-добрият начин човек да се предпази от редица хронични болести, включително и рак. Експертите съветват да хапвате по 2 ябълки с корите дневно. Статистиката сочи, че в Европа всеки човек яде по 20 килограма ябълки годишно. За сравнение американците консумират само 9 кг годишно.Ревита Ви препоръчва:

Алайв мултивитамин, 1g

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart