Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

През следващата година ви очакват нови изненади и още повече награди! В началото на януари ще стартираме нов ежемесечен конкурс „Фен на месеца“. Най-активният сред Вас ще спечели награда и ще има възможност да се състезава за голямата награда:“Фен на годината“.

Ревита ви предлага да направим генерална репетиция преди стартирането на конкурса в началото на януари. За да спечелите една от трите награди, трябва да направите следното: ежедневно да коментирате, харесвате и/или споделяте публикациите на Revita.bg. Тримата най-активни ще спечелят страхотен подарък за новата година!

Ето и наградите:

Една награда на стойност 50 лв. в продукти. Изберете си продукти на стойност до 50 лв. от номенклатурата на www.revita.bg.

Една награда на стойност до 40 лв. в продукти от номенклатурата на www.revita.bg.

Една награда на стойност до 20 лв. в продукти от www.revita.bg.

Ако избран от Вас продукт не е в наличност, може да го замените с друг. Продуктите не могат да се заменят за левовата им равностойност!

Конкурсът стартира на 4 декември и завършва на 31 декември 2012 г. включително. Победителите ще бъдат обявени на 14 януари в страницата на revita.bg, както и на www.revita.bg

Успех!

Тази публикация има един коментар

  1. Добри сте! Полезни сте ни! А бе страхотни сте!

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart