×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Чай от листа на кафеЛистата на кафето от дълги години се варят на чай в Етиопия, Южен Судан и Индонезия. Според учените, те са много по-полезни от зърната. Ботаникът Арън Дейвис и колегите му изследвали листата на 23 вида кафеени храсти. От тях те отделили 7 вида с високо съдържание на магниферин - съставка със силни антивъзпалителни свойства, която помага за понижаването на нивото на лошия холестерол, предпазва невроните в мозъка и намалява риска от диабет. В листата на кафето са открити високи концентрации на антиоксиданти, които са полезни срещу различни болести на сърцето, диабет и рак.

Отварата от листа на кафе бързо ободрява, премахва чувството за глад и освежава мозъка, твърди „Дейли Мейл”. Според учените този чай не е силен като кафето, но е значително по-горчив от останалите видове чай. В Европа са започнали да консумират чай от кафе още през 1851 г. Според тогавашните анализи топлата напитка веднага притъпява чувството на глад и умора, а и прочиства мисълта, споделя д-р Дейвис. Така чаят от кафе се оказва много по-здравословен, отколкото само чай, или само кафе.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.