Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Всеки месец във фейсбук страницата ни Revita.bg ще провеждаме конкурс Фен на месеца! Най-активният сред Вас ще спечели награда и ще има възможност да се състезава за голямата награда: “Фен на годината“.

За да спечелите наградата, трябва да направите следното: ежедневно да коментирате, харесвате и/или споделяте публикациите на Revita.bg!

Конкурсът стартира на 1  март и завършва на 31 март 2013 г. включително. Победителят ще бъде обявен на 1  април в страницата на revita.bg, както и на www.revita.bg

ВАЖНО! Спечелилите награда Фен на месеца участват за Голямата награда Фен на годината, но не могат да участват за втора или последваща награда Фен на месеца!

Тази публикация има 6 коментари

 1. АА ,много е готина страничката ви във Фейсбук ! А тук ,на сайта ви като започна да чета…и се унасям поне час -два! Винаги интересно и полезно! Благодаря ви за откровенната информация! Желая успех във всичките ви начинания!

  1. Здравейте, Албена,

   Много Ви благодарим за хубавите думи! Успех и на Вас 🙂

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   https://www.revita.bg

 2. Ползувала съм мултивитамините Алайв.Много съм довална.Предимството е ,че продуктите са с натурални съставки и Билкови продукти .Радвам се ,че ви има.Все пак човек има право да избира.Успех ви желая!

  1. Здравейте, Цветанка,

   Благодарим Ви за хубавите думи! Успех и на Вас 🙂

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   https://www.revita.bg

 3. Много сте готини,най-прекрасните продукти,най-страхотните съвети,продължавайте все така да ни радвате и съветвате!

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart