Солатин (SolaThin®)-протеинов изолат от генно-немодифицирани картофи - Revita.bg

Солатин (SolaThin®)-протеинов изолат от генно-немодифицирани картофи

Солатинът е патент на Cyvex Nutrition, USA и представлява протеинов изолат от генно-немодифицирани картофи. Той е важна добавка за понижаване на теглото. Солатинът потиска апетита и създава чувство на ситост. Помага за отделянето на голямо количество холецистокинин – хормон, който потиска апетита и има огромно значение за понижаване на теглото.

Солатинът забавя изпразването на стомах и създава усещане за ситост. Това може да ви предпази от преяждане и похапване между основните хранения.

Някои проучвания сочат, че контролирането на глада може да бъде много по-полезно за отслабването, отколкото други фактори. Храненето е най-важно за отслабването, но физическите упражнения и спорта са от първостепенно значение за поддържане на теглото.

Други проучвания сочат, че освобождаването на холецистокинина може да създаде усещането за ситост. Когато използвате солатин за подпомагане отделянето на холецистокинин, това може да намали приема на храна с 20%. Ако приемате 20% по-малко калории всеки ден, може да получите резултати дори по-бързо, отколкото очаквате.

Солатинът на Cyvex Nutrition не използва стимулиращи вещества, за да доведе до отслабване. Това означава, че приемате една по-безопасна добавка за отслабване. Тя е на растителна основа, което означава, че може да се приема и от вегетарианци.

Слабо вероятно е да получите странични ефекти от приема на солатин, поради липсата на стимуланти в него. Тъй като изпразването на стомаха отнема по-дълго време, в редки случаи се наблюдава леко гадене или чревен дискомфорт.

Солатин (SolaThin®) е:

  • Натурален продукт
  • Подпомага отделянето на холецистокинин, което намаляво приема на храна
  • Контролира дългосрочно апетита
  • Не е стимулант

Солатин (SolaThin®) е част от страхотната формула на Хербал Слим отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

безплатна доставка
НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ
Красота
Най-добрите средства за поддържане на женското здраве и красота!
    Въпреки че жените живеят средно по-дълго от мъжете, те боледуват по-често. Жените пазаруват повече продукти от мъжете независимо дали става въпрос за...
Поликистозни яйчници
Витамин В8 срещу поликистозни яйчници – всичко, което трябва да знаете!
  В предишна публикация (виж ТУК) вече говорихме колко полезни ефекти има инозитолът (витамин В8) върху нервната система и мозъчната функция. Но свойствата на...
Пикочо-полови инфекции
Как жените да поддържат своето здраве във всеки етап от живота си?
    Жените през XXI век водят изключително динамичен начин на живот, в който стресът и лошата храна често заемат водещо място. Това според...