×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Морската вода е лековитаИзследване на учени от Никарагуа, представено в доклад пред Световния форум по проблемите на водата в Мексико преди няколко години, посочва че морската вода може да бъде използвана като лекарство.

В няколко клиники по света вече успешно се използва методът на лечение с морска вода, като данните посочват, че консумацията на 2 до 3 чаши морска вода дневно, повлиява доста положително заболявания като хипертония, диабет, алергични състояния и др.

Водещият на изследването – Доктор Мария Тлари, смята, че морската вода притежава уникални свойства, сходни с тези на антибиотиците и аналгетиците. Употребата на морска вода възпрепятства развитието на възпалителни процеси и дори утолява глада.

Според други изследвания, съставът на морската вода се доближава доста до човешката плазма и съответно – полезните й въздействия върху организма са безспорни.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.