Как зеленото кафе унищожава излишните килограми - Revita.bg

Как зеленото кафе унищожава излишните килограми

Зеленото кафе унищожава излишните килограмиЕкстрактът от зелени зърна кафе е подходящ за всеки, който иска да стопи някое и друго килце или дори повече от това – да постигне значителна промяна в теглото си.

Зеленото кафе всъщност представлява неизпечени (сурови) зърна кафе, богати на т.нар. хлорогеннна киселина, която притежава супер антиоксидантни свойства. Екстрактът от зелено кафе имат много добър ефект в контрола над теглото благодарение именно на перфектната комбинация от хлорогенна киселина и кофеин, възпрепятстваща отлагането на излишните мазнини.

Основното предимство на екстракта от зелено кафе е в това, че паралелно с приема му, не се налагат промени в режима на хранене, твърдят учени от университета в Пенсилвания. Те провеждат редица проучвания върху ефективността от приема на екстракт от зелено кафе, като в едно от тях вземат участие 16 доброволци, които за период от около 22 седмици трябвало ежедневно да приемат таблетки зелено кафе. Заедно с това, през тези месеци участниците не се придържали към ограничителен режим, нито извършвали активна физическа дейност. Накрая се оказало, че всеки един от участниците се разделил със значителна част от излишните килограми. Съчетан обаче с леко ограничен хранителен режим и с умерен спорт, ефектът от приема на екстракт от зелено кафе може да бъде много положителен!

Именно хлорогенната киселина е съставката, на която зелените зърна дължат страхотния си ефект. Тя е перфектно средство за горене на мазнините, намалявайки отделянето на глюкоза в кръвта след хранене. По този начин, организмът едновременно гори мазнини и се снабдява с необходимото количество енергия. Хлорогенната киселина освен това, потиска апетита, допринасяйки за по-пълното усещане за ситост след хранене, и подобрява мастния метаболизъм в черния дроб.

Мощната антиоксидантна активност на хлорогенната киселина контролира кръвното налягане и кръвната захар. Екстрактът е особено подходящ и за хора с диабет или в преддиабетно състояние.

Екстрактът от зелено кафе е стандартизиран до 50% хлорогенни киселини за максимална ефективност при поддържането на нормални нива на глюкозата!

Екстрактът от зелено кафе представлява естествен продукт за редукция на излишните килограми. Той стимулира изгарянето на излишните мазнини, повишава тонуса и енергията и понижава нивата на кръвната захар. Продуктът е естествен антиоксидант, възпрепятстващ процесите на стареене. Притежава 100% растителен произход и съдържа много повече активни вещества, отколкото който и да било друг сорт зелено кафе.

Как зеленото кафе унищожава излишните килограми, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

безплатна доставка
НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ
Красота
Най-добрите средства за поддържане на женското здраве и красота!
    Въпреки че жените живеят средно по-дълго от мъжете, те боледуват по-често. Жените пазаруват повече продукти от мъжете независимо дали става въпрос за...
Поликистозни яйчници
Витамин В8 срещу поликистозни яйчници – всичко, което трябва да знаете!
  В предишна публикация (виж ТУК) вече говорихме колко полезни ефекти има инозитолът (витамин В8) върху нервната система и мозъчната функция. Но свойствата на...
Пикочо-полови инфекции
Как жените да поддържат своето здраве във всеки етап от живота си?
    Жените през XXI век водят изключително динамичен начин на живот, в който стресът и лошата храна често заемат водещо място. Това според...