Search
Филтрирай по...

Знаете ли кои са най-добрите витамини за жени?

 

 

Пълноценното хранене е от огромно значение за здравето и външния вид на жената. Само че какво точно се крие зад понятието „пълноценно хранене”? Със сигурност тук не става въпрос само за количеството на поеманата храна или честотата на хранене. На първо място разбира се е високата концентрация на витамини, минерали и други ценни хранителни вещества.

 

За съжаление качеството на храните е силно намалено през последните няколко години. Замърсяването с пестициди е унищожило целостта на витамините и минералите, съдържащи се в млякото, млечните продукти, плодовете, зеленчуците, месото.

 

Общата хранително стойност на редица продукти е относително ниска, което пък от своя страна провокира редица производители да прибягват до използването на изкуствени вещества и подобрители, които до голяма степен увреждат качеството на храната.

 

Точно тук на помощ идват витамините! Включени към здравословната ви диета, можете да бъдете сигурни че те ще осигурят всичко необходимо, което не успявате да си доставите чрез храната.

 

Приемът на мултивитамини плюс здравословен начин на живот е най-добрата комбинация за жената, която иска да се чувства и да изглежда добре. Мултивитамините са най-естественият начин за оптимална подкрепа на здравето, тъй като единствено чрез природосъобразна диета няма как да го постигнете.

 

Мултивитамините не лекуват вече налични заболявания, но редовният им прием гарантира, че тялото получава абсолютно всички хранителни вещества, от които доброто здраве има нужда.

 

Необходимостта на жените от мултивитамини и минерали е съвсем различна от тази на мъжете. Особено с напредването на възрастта, жените имат засилена нужда от допълнителен прием на желязо и калций.

 

Онова, което трябва да очаквате от приема на мултивитамини на първо време е:

–          Повишени нива на енергия

–          Предотвратяване увреждането на клетките

–          Ускоряване възстановителните клетъчни процеси

–          Подобрени имунни функции

–          Подобряване на репродуктивните функции

–          Туширане на симптомите при сърдечно-съдови заболявания

–          Стабилна поддръжка за костите и опорно-двигателния апарат като цяло.

 

Не случайно, Alive! фигурират почти винаги в челните места на класации за най-добрите мултивитамини

Alive! мултивитамини са с висока степен на бионаличност. Притежават богат антиоксидантен състав, който активно работи срещу процесите на стареене. Спомага за унищожаването на свободните радикали, които увреждат всяка клетка в тялото.  Основното предимство на Алайв са естествените съставки. Това означава, че в състава им липсват следи от сол, пшеница, млечни продукти, консерванти или изкуствени оцветители.

 

Alive! предлага мултивитаминни формули, специално създадена за жени до 50 години и над 50 години.

Алайв – желирани мултивитамини за жени

Алайв – желирани мултивитамини за жени 50+ 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

// Трейкинг код ЕТАРГЕТ //
×

Cart