Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

прочистване на организмаЩе се притесните ли, ако разберете, че отвътре тялото ви прилича на токсично сметище? Звучи доста стряскащо, нали?

Всъщност, човешкият организъм ежедневно е подложен на различни отрови. Това са нитратите и химикалите, съдържащи се в повечето храни и медикаменти, токсините от водата и въздуха, отпадните вещества от телесния метаболизъм и др. В тялото на съвременния човек може да има повече от 3 кг токсини. Лошият хранителен режим, приемът на лекарства, алкохолът и цигарите, застоялият начин на живот, замърсената околна среда – всичко това са фактори, които неминуемо водят до натрупване на отпадъчни вещества.

Известно е, че от зората на индустриалната революция, в околната среда са били освободени около 80 000 вида токсични химикали! Много малка част от тях са тествани относно дългосрочното им влияние върху човешкото здраве, и повярвайте – резултатите съвсем не са добри!

Причината за огромна част от болестите, наднорменото тегло и затлъстяването в световен мащаб е само една – токсините. Истината е, че ние живеем в море от токсини, които унищожават здравето ни с всеки изминал ден. Човешкият организъм е устроен така, че сам да елиминира някои отровни вещества чрез белите дробове, потта, урината, изпражненията. Токсините, с които не може да се справи обаче, се трупат в мастната тъкан.

Именно това е причината, поради която толкова много хора не успяват да нормализират теглото си.

Те прибягват до всевъзможни методи, за да постигнат целта си и не си дават сметка, че всъщност имат нужда само от едно нещо – детоксикация. Най-добрите медицински специалисти и учени препоръчват вътрешно прочистване на организма около 3-4 пъти в годината. По този начин се отстраняват вредните вещества, възстановява се балансът, някои болестни симптоми изчезват, телесното тегло се редуцира. След детоксикация, човек е много по-свеж и енергичен, а чувството може да се сравни с усещане за невероятна лекота.

Дали имате (остра) нужда от детоксикация? По-долу са изброени основните признаци на хронична токсичност, по които можете да се ориентирате:

Умора, болки в мускулите; болки в ставите; често повтарящи се проблеми със синусите; главоболие; подуване; газове; запек; диария; зловонна фекална миризма; киселини; проблеми със съня; затруднена концентрация; често пригладняване и усещане за слабост; задържане на вода; невъзможност да се редуцира теглото, въпреки спазването на режим; обриви, акне и други кожни проблеми; лош дъх; ПМС; кръгове под очите и др.

Започнете пролетното почистване сега! Пролетта е най-подходящият сезон за прочистване на тялото от токсините. Не случайно състоянието, известно като „пролетна умора”, се появява именно по това време от годината. То е знак, че организмът има нужда да се освободи от натрупаните през есенно-зимния сезон вредни вещества.

Вие може да елиминирате всички отрови от тялото си с помощта на изцяло натуралната, пречистваща формула Тисилин Клийнс. Тисилин Клийнс представлява професионална пречистваща програма, която по естествен начин стимулира тялото да изхвърля ненужните отпадъци и шлаки. Активната съставка в Тисилин Клийнс е екстрактът от Млечен бодил, стандартизиран до 80% силимарин.

Защо обаче? Защото за да се пречисти качествено организма, е много важно черният дроб да бъде напълно здрав! Силимаринът е мощен флавоноиден комплекс с антиоксидантно действие. Той стимулира производството на веществата, необходими за неутрализиране на непрекъснато постъпващите в тялото токсини и предпазва от увреждане клетките на черния дроб.

Тисилин билкова програмаТисилин Клийнс се предлага в две разновидности:

билкова пречистваща програма в 3 фази

минерална пречистваща програма в 3 фази

I фаза: обстойна детоксикация на тялото, чрез изхвърлянето на токсините от черния дроб, жлъчката, кръвообращението, отделителната и лимфната системи.

II фаза: специален комплекс от 6 вида фибри, които пречистватстомашно-чревния тракт, чрез неутрализиране на отложените там токсини.

III фаза: последният цикъл на детоксикацонния процес. Цялостно пречистване на храносмилателната система с цел освобождаването на организма от неутрализираните в предишните два етапа токсини.

Пречистването с Тисилин Клийнс продължава 15 дни, през което време е необходимо да се пие много вода. След прилагането на Тисилин Клийнс, тялото е на 99% освободено от всички отровни вещества, затлачващи нормалното функциониране на органите и системите, а дейността на черния дроб – значително подобрена.

Съдържанието на двете програми е идентично, с едно малко, но важно изключение:

  • Тисилин Клийнс билкова програма: съдържа екстракт от кората на растението Американски зърнастец, в който се съдържат 3,6% каскарозиди. Американският зърнастец е стандартно средство за извеждане на шлаките и токсините от организма. Този вариант е по-агресивен и не се препоръчва за хора, склонни към разстройства, диария, запек, стомашни болки и други храносмилатени проблеми.
  • Тисилин Клийнс минерална програма: съдържа магнезиев хидроксид, който често се използва за лечение на болести и неразположения на храносмилателния тракт, като напр. гастрит, язви на стомаха, болка, киселини, парене и др. Поради тази причина, минералната програма е по-подходяща за онези, които често страдат от храносмилателни смущения.

Професионалната серия Тисилин Клийнс е дело на американския лидер в индустрията на хранителни продукти за здравето – Nature’s Way. Тисилин Клийнс можете да откриете в аптечната мрежа или на адрес www.revita.bg.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart