Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

суперхрана протнив умора и изтощениеЗамисляли ли сте се за това колко уморени и безжизнени се чувствате през по-голямата част от деня?

  • Липсва ви енергия и мотивация за справяне с ежедневните препятствия и ангажименти.
  • Разсеяни сте и не успявате да се концентрирате
  • Често страдате от безсъние и заспивате трудно?
  • Имате усещането, че времето никога не ви стига
  • Непрекъснато сте напрегнати и раздразнителни?

Имайки предвид интензивния начин на живот, който водят повечето от нас, наличието на горепосочените и подобни на тях симптоми, никак не е учудващо. Замислете се – с какво се храните, дали спите достатъчно, не сте ли затрупани от служебните и лични задължения? Ако освен всичко това сте пушачи и/или често консумирате алкохол, ситуацията става още по-сериозна.

Понякога имате усещането, че се намирате в затворен кръг. Или че тичате на място – запъхтени от бързане, вие сякаш не стигате до никъде. Знаете ли защо е така?

Установено е, че в над 90% от случаите, перманентното усещане за умора и присъщите за него симптоми се дължат на недостиг на ценни хранителни елементи в организма. За да се възстановите напълно с помощта на здравословен начин на хранене, е необходимо много време – поне година, за да върнете баланса в тялото си. Вие обаче, нямате толкова много време за губене, затова можете да опитате нещо далеч по-ефикасно, чисто и безопасно. Става въпрос за най-ценните компоненти, извлечени от разнообразни био храни и събрани в… капсули!

Натурална енергия от природата!

Намираме се в епохата, в която науката непрекъснато изпреварва времето. Интензивният напредък на съвременните технологии и новаторските търсения на специалисти от различни области, провокират все по-големи очаквания у потребителите. Това се отнася особено много за индустрията на утвърдените марки хранителни добавки, в която стандартите за качество и безопасност са на много високо ниво!

Ако сте пропуснали да приемате мултивитамини през зимния период, именно сега е моментът да започнете! За да се справите с умората, трябва да започнете с активизирането на метаболизма си. А за да активизирате метаболизма си, е необходимо да си набавите липсващите витаминни запаси.

Alive мултивитамини са нещо много повече от мултивитаминна хранителна добавка – те нямат нищо общо със синтетичните формули. Alive мултивитамини съдържат само вещества, извлечени от  пресни, сурови растения, плодове и зеленчуци!

Alive мултивитамини спадат към категорията “Whole Food” витамини, което е отбелязано и на опаковката им. Обозначението “Whole Food” показва, че продуктът предоставя всички жизнено важни елементи, съдържащи се в храните.

Alive мултивитамини са източник на 26 витамини и минерали, 26 плодове и зеленчуци, 14 зелени растения, сред които спирулина и хлорела, 12 храносмилателни ензими, 18 аминокиселини, 12 органично отгледани гъби, повече от 40 антиоксиданти, както и омега-3, 6 и 9 мастни киселини!

Alive мултивитамини осигуряват всичко необходимо за нормалното функциониране на костите, дебелото черво, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи, зрението и имунитета. Широкоспектърното действие на Alive подобрява състоянието на всички органи и системи в тялото, включително нервната система. Уникалната мултивитаминна матрица намалява риска от развитието на депресии, безпокойство, неврози и др. и наред с това осъществява контрол върху вече съществуващи хронични и дегенеративни заболявания.

Всяка капсула от Алайв-суперхрана се абсорбира непосредствено след приема, разграждайки се за по-малко от 30 минути. Така, можете да усетите енергията веднага!

Забравете умората, безпокойството, стреса, депресията! Подарете си истинска свежест и лекота!

Alive мултивитамини са продукт на компания Nature’s Way, USA – лидерът в индустрията на хранителни и диетични добавки. Alive мултивитамини не съдържат оцветители, консерванти, захар и други изкуствени вещества!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×

Cart