Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Имунна система

 

Тази публикация има 7 коментари

 1. Здравейте,преди месец съпругът ми бе опериран от тумор на главата,сега следва лъчетерапия и химиотерапия .Мyco Defense ще му помогне ли да понесе по леко терапията и ако да по колко капсули на ден да приема и колко време да ги приема имат ли странично деиствие,ако може да ми отговори доктор онколог .Благодаря ви предварително!
  Бих желала да не побликувате въпроса ми в интернет и да ми отговорите лично на имейла!

 2. Възможно ли е прием на тази добавка след сърдечна операция – сменена митрална клапа, пластика на лявокамерна аневризма и два байпаса?

  1. Здравейте,

   Ако приемате антикоагуланти, продуктът не е подходщ за вас, тъй като може да усили ефекта на антикоагуланта. Какви медикаменти приемате?

   д-р Аелита Петрова

 3. Колко време мога да взимам мико дифенс и колко се почива?

  1. Здравейте,

   По принцип хранителните добавки се приемат около три месеца, след което се почива два-три месеца, преди следващ прием. По лекарско предписание може да се увеличи дозата и продължителността на приема.

   Хубав ден,

   Сfня Атанасова
   https://www.revita.bg

 4. Здравейте! Съдържанието екстракт ли е или прах от гъбите?

  1. Здравейте,
   Съдържанието в капсулата е под формата на прах, а прахта е екстракт от гъбите. Екстрактът се извлича от органични гъби чрез специален метод, който подобрява и способността на тялото да извлече най-важното от гъбите.

   Хубав ден,
   Екипът на revita.bg

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart