Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание
Продукти
Статии
Новини

седмичен хороскоп за здраветоОвен

Онези от вас, които доскоро са имали проблеми на здравния фронт, съвсем скоро ще ги решат! Най-накрая ще откриете как да се справите с болежките, които ви мъчат отдавна. Ставните болки ще отшумят. Единственото,  на което трябва да обърнете повече внимание, е емоционалното ви и психично състояние. Претоварени сте от задачи и ангажименти, и не си почивате достатъчно. Липсва ви сън.

Телец

Всички здравословни проблеми, които ви предстоят през идните дни, ще бъдат провокирани основно от стрес. Кожата ви е особено чувствителна, затова внимавайте с какво се храните и дали приемате достатъчно течности. Към края на седмицата ще се чувствате далеч по-добре и по-разтоварени от напрежението. Пациентите с диабет ще имат подобрение.

 Близнаци

Вие, близнаци, бъдете особено внимателни за здравето си. Вземете превантивни мерки срещу настинки, хрема, кашлица и под. Приемайте повече течни храни и избягвайте всичко, което може да бъде джънк фууд. По-възрастните трябва да се пазят от падания и травми, тъй като костите им не са в цветущо състояние. Имате нужда от повече сън.

 Рак

Раците, които страдат от наднормено тегло, трябва да се задействат – сега му е времето най-сетне да започнете изпълнението на план „Отслабване”! Бъдете твърди и не се обезкуражавайте, в началото резултатите няма да бъдат впечатляващи, но ако сте постоянни, ще видите, че си заслужава. Болки в гърба застрашават онези от вас, които са били подложени на по-сериозно натоварване.

 Лъв

Здравните проблеми, които са ви тормозили доскоро, ще затихнат. Ще се чувствате отлично и заредени с енергия. Настроението ви ще бъде на 6 през цялата седмица, никой и нищо няма да бъде в състояние да ви извади от душевната хармония и равновесие, в които се намирате. Усещате се пълноценни, жизнени и радостни.

 Дева

През таззи седмица, избягвайте психическото и емоционално натоварване. Не влизайте в спорове с никого и стойте настрана от всички възможни дразнители. Бъдете внимателни и по отношение на храненето си, тъй като всичко, което е мазно, пържено и преработено може да се отрази зле не само на килограмите, но и кожата ви. Движете се колкото може повече.

 Везни

През тази седмица ще бъдете изправени пред физически и емоционален дискомфорт. Препоръчваме на пациентите с диабет и/или артрит, да не се обездвижват и да прекарват повече от времето си на въздух. Пазете се от психическия стрес, който може да сломо духа ви и да ви тласне към лошо хранене или злоупотрежа с алкохол.

Скорпион

Бъдете по-грижовни по отношение на здравето си и не приемайте толкова сериозно всеки дребен проблем, изпречил се на пътя ви. Повечето от вас са претоварени с работа и не си почиват достатъчно. Това е причината и за огромното напрежение, което чувствате напоследък. Хранете се разумно и не пренебрегвайте нъждата от сън. Бременните жени трябва да бъдат особено внимателни.

Стрелец

По-възрастните стрелци трябва да бъдат по-търпеливи в някои свои очаквания относно здравето си. Знайте, че е необходимо повече време, за да се почувствате по-добре, няма как това да се случи като с магическа пръчица. Хората, които дълго време са страдали от храносмилателни проблеми, ще намерят начин да подобрят състоянието си. Те трябва внимателно да подбират храната си и да спазват принципите на здравословното меню.

Козирог

Седмицата ще бъде доста приятна за козирозите. Не сте заплашени от здравословни проблеми, а настроението ви ще бъде отлично. Чувствате се здрави, жизнени и силни. Отделете специално внимание на децата си обаче, вслушвайте се в онова, което се опитват да ви кажат, не ги пренебрегвайте. Може би имат специална нужда точно от вас, вашите съвети и подкрепа.

 Водолей

Водолеи, през тази седмица ще бъдете в силна връзка с вътрешния си глас и ще търсите убежище в духовното. Ще намерите облекчение от стреса, тормозил ви до скоро и ще се радвате на добро здраве. Заради променливото време, по-възрастните представители на знака трябва да се пазят от простудяване. Избягвайте студените храни и напитки, и не прибързвайте с летните дрешки.

 Риби

Усещате как контролирате живота си и това ви харесва. Налага се да подобрите хранителните си навици и да започнете да се движите повече. Избягвайте мазното и пикантното, тъй като съществува риск от стомашни разстройства. Не отлагайте неотложното – имате нужда от спорт, който макар и веднъж в седмицата, ще бъде от огромна полза за състоянието ви. Опитвайте се да мислите позитивно.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart