Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

грип, настинка, алайв мултивитамини

 

 

Оказва се, че грипът покосява около 300 000 българи месечно. През зимните месеци между 5 и 15% от населението попада в капана на грипа и респираторните заболявания.

 

При един от 10 пациенти с грип, се развиват респираторни усложнения. Най-често тези усложнения засягат дихателната система. В 3% от случаите обаче, и нервната система бива засегната!

 

Данните сочат, че грипът, който води до развитие на енцефалит, провокира и психическо заболяване, известно като меланхолна хипоходрия. Енцефалитът представлява възпалително заболяване на която и да било част от мозъка – независимо дали главен, малък или гръбначен.

 

Много често енцефалитът се усложнява, обхващайки както мозъчното вещество, така и неговите обвивки – менингите.

 

Един от най-ефикасните начини да се предпазим, е като приемаме висококачествени мултивитамини. Мултивитаминните хранителни добавки осигуряват оптимални нива на витамини, минерали, антиоксиданти и др.! За да бъдат ефикасни обаче, мултивитамините трябва да бъдат естествени, а не синтетични! Такива са и Alive мултивитамини, чиито състав е 100% натурален и включва витамини, минерали, плодове, зеленчуци, билки, медицински organic гъби, ензими, аминокиселини, биофлавоноиди и др.

Alive – най-ефикасната защита за организма през зимата!

 

 

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart