Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание
Продукти
Статии
Новини

натурална яйчена мембрана

 

 

Ново, наскоро проведено независимо клинично изследване доказа за пореден път положителните ефекти и добрите и бързи резултати за човешкия организъм от приема на NEM® – натурален екстракт от мембрана на яйчна черупка. Проучването е проведено в Германия и доказва резултатите си посредством клиничен тест, проведен под специално наблюдение в рамките на два месеца.

В полето на изследването попадат 44 пациенти с умерен, но за сметка на това постоянен дискомфорт в областта на коленете и / или тазобедрените стави. Участниците са приемали по веднъж дневно капсула, съдържаща 500 мг NEM® в продължение на шестдесет дни. Оценка на състоянието им е  направена на десетия, тридесетия и шестдесетия ден от експеримента, посредством попълването на кратък въпросник. Авторите на изследването стигат до интересни и показателни резултати.

При попълването на въпросника на десетия ден, близо една четвърт от участниците оценяват собственото си състояние като подобрено с около тридесет процента. Подобрението продължава постепенно, като в края на проведеното проучване, малко над 59% от участниците оценяват ефикасността на NEM® като добра  и много добра. Не са докладвани никакви сериозни нежелани реакции и странични ефекти, което още един път доказва отличната поносимост към този продукт.

Изследователите стигат до извода че експериментът им потвърждава и валидира клиничните резултати, получени при предишни опити – NEM® осигурява надеждно лечение и отлични резултати при болки в костите и ставите, остеоартрит и др.

Мембраната от яйчна черупка, е възможна нова ефективна и безопасна терапевтична опция за облекчаване на симптомите на болка и обездвиженост при проблеми със ставите и съединителните тъкани. Хранителната добавка с екстракт от  мембрана на яйчна черупка, приемана в доза от 500 мг веднъж дневно, значително намалява ставните болки. Облекчение се наблюдава още около седмия ден след началото на приемането на добавката.

 

 

Вашият коментар

×

Cart