Search
Филтрирай по...

Екстракт от мака

 

 

Мака представлява многогодишно растение, което вирее в Перу и Боливия. То е многогодишно растение от семейството на репичките. Както подземната, така и надземната част на растението са ядливи, но основните качества на билката се дължат на корените й.

 

Мака съдържа изобилие от танини, алкалоиди, сапонини и други ценни компоненти със синергично и силно активно действие. Изсушените корени от мака са източник на витамини и фибри, протеини, минерали, аминокиселини и др. най-важната съставка в мака обаче, е р-метоксибензил изотиоцианат (p-methoxybenzyl isothiocyanate).

 

Екстрактът от мака е популярен основно с това, че действа като естествен афродизиак както при мъже, така и при жени. Но освен че подобрява сексуалността, мака има и други приложения. Нови проучвания сочат, че растението ефикасно противодейства при депресия и ПМС.

 

 

Мака за по-добър сексуален живот!

 

Както вече уточнихме, мака въздейства ефикасно и при двата пола.

У мъжете екстрактът от мака повишава нивата на тестостерона, броят на подвижните сперматозоиди, както и обема и качествата на семенната течност. Подобрява издръжливостта и съответно – представянето в леглото.

 

При жените, мака увеличава сексуалното желание, подобрява плодовитостта и регулира хормоналния синтез.

 

Тук трябва да уточним, че за маката е страхотна природна алтернатива на лекарствата за увеличаване на сексуалната мощ. Тя подобрява сексуалните способности, без да дава странични ефекти.

 

 

Мака за повече енергия!

 

Известно е, че мака тонизира целия организъм и дава сила и енергия. Приемът на екстракт от мака подобрява концентрацията и фокуса, увеличава способността за запаметяване и активизира обмяната на енергия.

 

И още – резултатите от няколко съвременни проучвания показват, че екстрактът от мака значително понижава нивата на стрес и подобрява настроението.

 

Ако искате да приемате мака с цел повишаване на жизнеността, също можете да бъдете спокойни. Растението не съдържа опасни стимуланти, включително кофеин.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart