Search
Филтрирай по...

Метаболизъм. Детоксикация и прочистване. Храносмлателна и сърдечно-съдова система.

Тази публикация има 4 коментари

 1. Трябва да е топла, защото се абсорбира по-бързо в кръвта

 2. Благодаря много за съвета ! Ще го последваме, понеже алтернативите не са много. А какво значение има дали е топла или студена подлютената вода ?

 3. Здравейте !
  Майка ми има сериозен проблем с АН.През нощта (след 24ч.), когато заспи, кръвното налягане се покачва много (до 200/120)и не може да бъде понижено с никакви медикаменти.През деня и до 22ч, когато заспива, приемайки само 1 табл.Трифас Кор сутрин(диуретик), АХ е до 140/80. Вечер преди сън и след 24ч.,когато АН се повиши, приема хлофазолин, Лориста Н, Ирбесо – без никакъв ефект.Има отоци по лицето сутрин, албуминът й е на горната граница,следи от албумин има и в урината.Другите бъбречни показатели са в норма – урея, креатинин, пик.к-на,урокултура-без бактериален растеж. Насочили сме се към този ваш продукт,понеже четох,че понижава АН. Смятате ли, че има някакви противопоказания в нейния случай и как ще ни посъветвате да го приема – само вечер с храна или и през деня? По колко капсули да приеме вечерта, понеже тогава проблема е най-неконтролирум ?
  Предварително благодаря за отговора !

  1. Здравей,
   Не съм специалист,но бих те посъветвал да и даваш да пие по една малка чаша топла подлютена вода преди лягане и да наблюдаваш ефекта!Пробвай като за начало с половин чаена лъжичка тъй като е възможно да не успее да я изпие цялата.На възрастен човек от семейството ми му изтръпна езика и ръката.Дадохме му същото и на момента се оправи! Успех !

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart