Search
Филтрирай по...

 

Natures-Way-Herbs-Family-group2

 

Билковите продукти на американската компания Nature’s Way отново са на върха на класацията! Те бяха отличени с престижната награда Natural Choice Awardот издание Whole foods magazine. Whole foods magazine е водещ портал в областта на здравословния начин на живот и продуктите за здраве. Изданието е източник на важна информация по отношение на последните новости в индустрията на хранителните добавки.

Билковата линия на Nature’s Way включва около 200 добавки за имунната и храносмилателната системи, сърдечно-съдовото здраве, костите и ставите, зрението, женското здраве и др. Тази година престижното отличие Natural Choice Awardим се присъжда за седми пореден път.

Американският бранд Nature’s Way предлага повече от 700 първокласни хранителни и диетични добавки с широк спектър на действие и доказано качество. От създаването си през 1969 г. в САЩ до момента, компанията успява да се наложи както на американския, така и на европейския пазар за здравословни продукти.

За тези близо 50 години, Nature’s Way се превръща в един от най-напредналите в технологично отношение производители с фокус върху последните иновации в индустрията. Nature’s Way не допуска дори минимален компромис по отношение на продуктите си, чиито ефективност и безопасност са подкрепени от различни тестове и проучвания, включително онези, извършени от независими организации.

Чрез контролираната система на отглеждане на лечебните растения, Nature’s Way постига изключителен контрол върху качеството. Компанията работи само с култивирани билки, при което рискът от досег с вредители и замърсяване е напълно елиминиран! Всички растения се берат в точно определен период от развитието им, когато активните вещества са в най-високата си концентрация, а лечебните свойства – най-силни. Благодарение на това потентността на екстрактите и ефективното им въздействие върху организма се запазват напълно.

Natural Choice Awardе поредното доказателство за високото качество и чистия състав на билковите продукти на Nature’s Way, чиято популярност става все по-голяма.

Всички продукти на Nature’s Way, можете да разгледате ТУК!
 Повече за Nature’s Way, можете да научите ТУК!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart