Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Ревита

 

Овен

 

Някои лични проблеми могат да ви накарат да се чувствате неспокойни. Опитайте да не се поддавате на напрежението, защото точно сега имунната ви система е слаба и стресът може да окаже много негативно влияние.

 

 

Телец

 

Очакват се проблеми с храносмилането, които могат да бъдат предотвратени само с помощта на подходяща диета. Медитацията и йогата също могат да ви бъдат от полза. Ако не спазвате хранителните ограничения, е възможно да имате сериозно проблеми с теглото.

 

 

Близнаци

 

Избягвайте да комуникирате с хора, които ви натоварват. Нервната ви система не е в много добро здраве, чувствителността ви е изострена, реакциите ви са твърде емоционални. За да овладеете напрежението, се наспивайте добре, а през деня намирайте достатъчно време за релаксация.

 

 

Рак

 

Проблемите, свързани със съня при вас вече започнаха. Твърде възможно е заради тях да страдате от главоболие и силна умора през следващите дни. На всяка цена избягвайте дългите работни дни в офиса и не се натоварвайте прекалено много.

 

Лъв

 

Тази седмица здравословното ви състояние ще бъде стабилно, а вие ще се чувствате добре. По-възрастните са заплашени от болки в ставите и за да избегнат усложнения, е необходимо да се раздвижват повече без обаче да се натоварват.

 

 

Дева

 

Болки в кръста и главоболие – това за съжаление е прогнозата за повечето представители на тази зодия. Уверете се, че не се претоварвате и че си почивате добре. При някои от вас причината за тези проблеми може да бъде неправилната стойка през деня.

 

 

Везни

 

Липсата на здравословен хранителен режим може да се превърне в причина за различни здравословни проблеми, свързани с храносмилането, сърдечната дейност, теглото и др. Болките в тялото може да показват, че иате нужда от раздвижване.

 

 

Скорпион

 

Прекомерният стрес на работното място не ви се отразява никак добре. Той може да се превърне в причина за силна умора, главоболие и често повтарящи се депресивни настроения. Помислете си – ако това ще бъде така и занапред, заслужава ли си да продължавате или би било по-добре да се огледате за нова работа?

Стрелец

 

Проблемите с храносмилането, от които доскоро се оплаквахте вече отшумяват. Но запомнете – здравето ви може да се подобри в дългосрочен план, само ако се си създадете добри хранителни навици. Позитивното ви отношение към живота ще ви помогне да разрешите сложна житейска ситуация.

 

 

Козирог

 

Изнервени и лабилни сте. Това се дължи на силния спад в имунитета, заради който склонността към инфекции и заболявания е повишена. Пазете се повече, като си почивате достатъчно, консумирате питателна храна и избягвате стреса колкото е възможно повече.

 

 

Водолей

 

Хората с високо кръвно налягане и диабет трябва да бъдат много по-внимателни по отношение на храненето си и да спазват стриктен режим. Не прекалявайте с мазното, тестеното и пърженото. Приемайте повече течности и увеличете приема на бульони, супи и др.

 

 

Риби

 

Чувствителността ви е изострена, затова стойте настрана от конфликтни хора и ситуации. Пазете нервната система и психиката си, трябва да се съхраните, тъй като ви очаква вземане на сериозно решение. Възможно е да се появи леко главоболие и проблеми със съня.

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart