Search
Филтрирай по...

Телесни миризми

Някога замисляли ли сте се колко хубаво би било, ако нямаше нужда да използвате дезодоранти, антиперспиранти или дори парфюм? Нямаше ли да се чувствате страхотно, ако дори в най-големите горещини потта ви изобщо не миришеше? Можете ли да си представите как свършвате „голямата работа” в тоалетната на офиса, без никаква следа от онази ужасна миризма? А как добре бихте се чувствали, знаейки, че в каквато и ситуация да попаднете, можете спокойно да събуете обувките си, без да се притеснявате, че въздухът ще се изпълни със зловоние…

Темата за телесните миризми не е от най-приятните и винаги е свързана с неудобство, но за съжаление хората, които се сблъскват с подобни проблеми често не могат да намерят адекватно решение. Стриктна хигиена, пудри и специални мазила, спрейове… Често обаче тези ритуали в името на хигиената и свежия аромат нямат особен ефект.

Кога потта мирише лошо? Всеки човек има уникална миризма, която зависи от начина на хранене, пола, здравния статус и евентуално – приема на лекарства. Състоянието, при което от тялото се отделя пот с неприятен мирис, е известно като бромхидроза, е свързано със секрецията на екринните и апокринните потни жлези, ситуирани в областта на подмишниците, гърдите, слабините, стъпалата и дланите.

Обикновено лошата миризма на потта се дължи на дейността на определени бактерии, живеещи върху кожата, които при взаимодействието си с потта генерират странични продукти, отделящи отблъскващ аромат.

Синдром на рибената миризма. Специфичната миризма на рибено масло от тялото на някои хора е състояние, познато като „триметиламинурия” или „синдром на рибената миризма”. Дължи се на неспособността на организма да разгради триметиламина и резултатът е неприятна миризма на риба, която се отделя с потта и урната или се излъчва от дъха.

Миризливи крака и подмишници. Смущаваща ситуация. Противно на общоприетото мнение не е задължително потта в областта на стъпалата и подмишниците да мирише лошо. Това до голяма степен зависи от бактериите по повърхността на кожата, намиращи се в пряк контакт с отделената пот.

Лоша интимна миризма. Неприятната вагинална миризма е огромен проблем за жените. Невинаги обаче тя се дължи на вагинална инфекция, а може да е резултат от запарващо бельо от изкуствени материали и склонност към прекомерно изпотяване в тази област, агресивни измиващи средства с високи нива на Ph и др, прекомерна консумация на захар и мая.

Лош дъх. Този проблем може да се дължи на много фактори, но най-често е резултат от стомашно-чревни смущения като задръстване на червата с токсини и дисбиоза (нарушен микробен баланс). В тези случаи редовното миене на зъбите, употребата на конци, антибактериална вода, четка за език и др., не помагат особено.

Хлорофилът: вашето естествено вашето спасение! Сигурно сте чували за хлорофила – растителният пигмент, отговорен за зеления цвят на растенията. Благодарение на него растенията абсорбират енергията от слънцето, осъществява се биохимичният процес на фотосинтеза. Фотосинтезата може да се определи като физико-химичен процес, чрез който фотосинтезиращите организми използват светлинната енергия за насърчаване синтеза на важни органични съединения. Колкото по-зелено е зеленото в едно растение, толкова по-високо е количеството хлорофил в състава му. Нерядко хлорофилът бива наричан растителен еквивалент на човешката кръв, още повече, че той има голямо сходство с човешките червени кръвни клетки.  Молекулната му структура е идентична с тази на хемоглобина, с изключение на централния атом, който при хемоглобина е желязо, а при хлорофила – магнезий.

Знаейки, че хемоглобинът съставлява около 75% от кръвта на човека, че възстановява запасите от червени кръвни клетки и че повишава енергията, не е трудно да се досетим, че и хлорофилът има изключителна роля за здравето. Той насърчава производството на червени кръвни клетки, снабдява кръвта с кислород и я пречиства, действа силно антиоксидантно и алкализира, благодарение на което намалява риска от заболявания, дължащи се на прекомерно киселинна вътрешна среда. Но благоприятното въздействие на хлорофила не се изчерпва до тук.

Неприятните телесни миризми изчезват завинаги с помощта на хлорофила! По света и особено в САЩ, хлорофилът често се използва с цел дезодориране вътрешната среда на организма. Той е най-доброто природно средство за лечение на натрапливо миришеща пот, за дезодориране на краката, елиминиране на лошия дъх в устата. На последно, но не и по важност място, се нарежда и способността му да намалява фекалната миризма така, че да няма никакво неудобство, когато се налага използване на тоалетната в офиса или на други обществени места.

Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл – естествен дезодорант и детоксикатор с доказана ефикасност.Течният хлорофил на американската компания Nature’s Way е натурален продукт, източник на висококачествен и високо концентриран хлорофилин комплекс, иззет от хлорофил, извлечен от листата на бяла черница (Morus Alba).

Как действа Хлорофреш? Оптимизира дейността на стомашно-чревния тракт и ефективно го очиства от натрупаните токсини. Благодарение на това елиминира лошия дъх и допринася за свежото, чисто усещане в устата. Отлично природно лекарство за оптимално намаляване лошия мирис на потта, включително в най-горещите точки като подмишници, слабини и стъпала. Контролира мириса на урината, особено при по-възрастни пациенти, които не могат да задържат урината и ползват катетър. Дезодорира стомашно-чревния тракт и намалява миризмата на изпражненията. Интимен дезодорант и освежител, който намалява неприятната вагинална миризма.

Допълнителни ползи. Притежава мощно детоксикиращо действие и възпрепятства абсорбцията на различни отрови в тялото, включително токсични метали и канцерогени. Намалява риска от увреждане на ДНК клетките на дебелото черво в резултат от прекомерната консумация на пържени храни. Елиминира свободните радикали и предпазва клетките от окислително увреждане. Според много съвременни изследвания хлорофилът намалява растежа на болестотворните гъбички Candida albicans, така че течният хлорофил на Nature’s Way може да бъде полезен и в тези случаи. Има силно антибактериално действие. Благоприятства процесите на храносмилане и усвояване на ценни вещества от храната, облекчава състоянието при запек и прекомерно образуване на газове в червата.

Хлорофреш е ефективен вътрешен дезодорант, детоксикатор и освежител. Източник на най-висок клас течен хлорофил. Не съдържа: захар, царевица, соя, пшеница, мая, млечни продукти, алкохол, изкуствени консерванти, оцветители или аромати. 25 капки доставят 100 mg хлорофил. Обогатен с мед, за оптимална ефикасност. Дозировка: добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара. Разфасовка: 83 дози.

Хлорофил

С помощта на Хлорофреш ще подобрите социалните си взаимоотношения и ще имате по-голям успех със срещуположния пол! Опитайте Хлорофреш и ще се убедите в невероятно освежаващото му действие!

Вносител: Ревита ЕООД

За контакти: 02/9530583

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×

Cart