Search
Филтрирай по...

Детоксикация и отслабване

 

 

Ябълките са едни от най-ценните източници на фитонутриенти, диетични фибри, антиоксиданти и други ценни вещества. Благотворното им действие се дължи основно на пектина – един от най-полезните компоненти в състава им. Пектинът представлява вид фибри, намиращи се в клетъчните стени и тъканите на растенията. Известен с това, че подобрява храносмилането и понижава кръвното налягане, кръвната захар и „лошия” (LDL) холестерол. Заради мощното си очистващо действие пектинът често се включва в различни програми за детоксикация и отслабване, увеличаване на енергията и др. Той действа като гъба, поглъщаща токсичните вещества – щом попадне в храносмилателния тракт, започва да абсорбира токсините и чрез отделителната система ги извежда вън от тялото.

Как да си набавите пектин? За да си осигурите необходимото количество ябълков пектин е необходимо да консумирате поне 6-7 ябълки дневно. И за да има ефект наистина, този режим трябва да продължи дълго и да се спазва наистина всеки ден. Другият вариант е да се снабдите с чист, високо концентриран ябълков пектин под формата на хранителна добавка!

 

Ябълков Пектин Супер Концентрат (ApplePectinRich) – източник на най-силно концентрирания пектин на пазара!

Ябълков Пектин Супер Концентрат е природен продукт, създаден от канадската компания Natural Factors. Всяка капсула Ябълков Пектин Супер Концентрат съдържа уникален пектинов концентрат, източник на 300 mg фибри, плюс 10 mg екстракт от лист на зелен чай (Camellia sinensis). Продуктът е стандартизиран до 16% ябълков пектин и до 10 mg екстракт от зелен чай (минимум 50% катехини). Използвани са всички полезни компоненти на ябълковия плод – месестата част (мезокарп), сърцевината и кората, която е особено богата на фибри и микроелементи.

 

Полезни свойства на Ябълков Пектин Супер Концентрат

-Съчетава детоксикационните, пребиотични и регулиращи метаболизма ефекти на пектиновите фибри с мощния антиоксидантен потенциал на зеления чай.

-Отличен източник на разтворими фибри, жизненоважни за правилното храносмилане и редовно изхвърляне на ненужните вещества от организма.

-Регулира нивата на кръвната захар, благодарение на абсорбционните си свойства и хипогликемичното си действие.

– Образува фиброзна бариера върху стената на чревната лигавица и предотвратява абсорбцията на холестерол и други мазнини. Нормализира нивата на холестерола, като го свързва в гастроинтестиналния тракт и го извежда от организма.

–Поддържа правилния тонус на червата, задържа вода и различни остатъчни вещества, увеличава обема на фекалните маси и подобрява изхвърлянето на токсини.

-Подпомага поддържането на здравословно тегло, като увеличава чувството за ситост и препятства усвояването на излишните мазнини и захари. Забавената абсорбция от организма на тежки мазнини и захар, предизвикана от ябълковия пектин, както и засилващото изгарянето на мазнини действие на зеления чай, предизвикват естествено понижаване на теглото.

-Обогатява организма с витамини, минерали и антиоксиданти поради факта, че се приготвя от цели ябълки със запазен баланс на нутриентите.

 

Ползи на екстракта от зелен чай в Ябълков Пектин Супер Концентрат

Биофлавоноидите на зеления чай (10 mg в капсула, стандартизирани до 50% катехини) са мощни натурални антиоксиданти, участващи активно в метаболизма. Повлияват благоприятно кръвното налягане и нормализират холестероловите нива. Добре изучено е антиоксидантното действие на зеления чай, което е в основата на прочутото дълголетие на източноазиатските народи. Важен антиоксидантен катехин в зеления чай е епигалокатехин галатът (EGCG), основният представител на групата. Епигалокатехин галат намалява риска от развитие на атеросклероза и проявява антитуморно и антиангиогенезно действие. Биофлавоноидите в екстракта увеличават инсулиновата чувствителност на клетките и понижават кръвнозахарните нива.

 

Няколко причини да изберете Ябълков Пектин Супер Концентрат (Apple Pectin Rich ®):

-активните вещества в продукта са запазени в натуралния си вид, благодарение на патентованата система за екстракция EnviroSimplex, при която екстрактите се добиват чрез нискотемпературен процес, гарантиращ висока бионаличност!

-пектинът в продукта е супер концентриран и осигурява стабилна доза от полифенолите и антиоксидантите, открити в ябълките.

-подходящ за вегетарианци, диабетици и хора с повишена склонност към алергии.

-не съдържа глутен, соя, млечни продукти или генномодифицирани организми и продуктите им.

Прием: по 1 капсула дневно, с храна.

Оригинален продукт на Natural Factors, Canada – реномиран и утвърден производител на висококачествени природни продукти.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тази публикация има 4 коментари

 1. Стефан Тодоров Памуков

  Моля да ми бъде изпратено на офис Еконт – гр. Провадия.Телефона ми е 0888333684

 2. Яна Димитрова

  Искам да получа 1 опаковка.

  1. Ревита

   Здравейте,

   Може да направите поръчка онлайн ТУК Или да ни изпратите на site@revita.bg имената си, адрес и телефон за връзка. Ако предпочитате поръчка по телефон, може да се свържете с нас на тел. 02 953 05 83.

   Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   https://www.revita.bg

 3. Маринела Тодорова

  бих желала да опитам

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×

Cart