Search
Филтрирай по...

Високо кръвно

Пушите? Водите уседнал начин на живот без достатъчно движение? Честичко преяждате? Прекалявате с алкохола, наситените мазнини и рафинираните въглехидрати? Честито – вие сте идеалната жертва за „лошия” холестерол! Той обожава хора като вас и със сигурност не би ви подминал!

Тихият убиец. Лошият холестерол идва неусетно и заживява в тялото ви, без да подозирате за това. През цялото време той върши своите злини подло и прикрито, без да издава присъствието си. Вие разбирате за “съжителството” си с него едва накрая, когато вече е станало твърде късно.

Ето защо е нужно редовно да измервате нивата на холестерола. Кръвният тест, известен като липиден профил ще ви покаже дали сте застрашени от атеросклероза, заболявания на кръвоносните съдове, коронарна болест на сърцето, камъни в жлъчката, инфаркт, инсулт…

Статините не са най-големия враг на холестерола, а на здравето ви! Статините са най-често използваните медикаменти срещу високи нива на LDL и триглицериди. В определени случаи, като например след прекаран инфаркт, те наистина са жизнено важни. Проблемът е, че статините могат да имат сериозни странични ефекти, особено за пациентите с диабет, чернодробни или бъбречни заболявания, хора над 65 години и др. Статините могат да доведат и до изключително тежки усложнения, като разпадане на мускулната тъкан и освобождаване на мускулен белтък в кръвта, което от своя страна да предизвика увреждане на черния дроб и бъбреците.

Advanced Cholesterol Formula (Холестерол формула) – великолепна природна комбинация за перфектен контрол върху холестерола и триглицеридите!

Advanced Cholesterol Formula (Холестерол формула) съдържа мощна комбинация три естествени съставки с доказано холестеролопонижаващо действие: ниацин (витамин В3), мощен 4:1 екстракт от розела, стандартизиран до 6% антоцианини, както и патентованата смес Sytrinol®, източник на екстракт от цитрусови кори и палмови плодове.

За разлика от много други холестеролопонижаващи лекарства, тази синергична формула спомага за намаляване на вредните триглицериди и липопротеини с ниска плътност (LDL), докато в същото време повишава нивата на “добрия” холестерол (HDL). Много малко са природните продукти, оказващи HDL-повишаващ ефект, което прави тази формула особено привлекателна за всеки с ниски нива HDL, високо кръвно налягане, високи нива на триглицеридите, и повишени нива на общия холестерол. Резултатите от приема на Advanced Cholesterol Formula (Холестерол формула), обикновено се наблюдават в рамките на около месец, а действието на продукта имитира това на статините, без обаче да предизвиква техните странични ефекти.

 Хипертония

Ето как точно действа всяка една от съставките в Холестерол формула!

1.Никотинова киселина. Известна е още като ниацин, витамин B3, витамин PP. Представлява водноразтворим витамин от група B. Основните ефекти на никотиновата киселина са нормализиране концентрацията на липопротеини в кръвта, понижаване на холестерола/фосфолипидите, разширяване на малките кръвоносни съдове и подобряване микроциркулацията на кръвта.

Приемът на никотинова киселина самостоятелно или в допълнение към LDL холестерол понижаващи лекарства намалява риска от развитие на атеросклероза и болести на сърцето. След поредица от клинични изпитания се установява, че приемът на високи дози ниацин (от 500 мг до 3 000 мг) е един ефикасен метод за увеличаване (от 20 % на 35 %) нивата на HDL холестерола , намаляване на „лошия” холестерол и редуциране на триглицеридите. Липидопонижаващата терапия с никотинова киселина намалява риска от смърт, настъпила вследствие от атеросклеротични увреждания.

2.Sytrinol®. Патентована смес, получена от натурални цитрусови и палмови плодови екстракти. Съчетава полиметоксилирани флавони (PMFs), делта, гама, и алфа токотриеноли. Клинични изпитвания показват, че Sytrinol® подобрява общия холестерол с 30%, понижава „лошия” холестерол с 27%, и намалява нивата на триглицеридите с 34% (в сравнение с плацебо). В допълнение, Ситринол увеличава нивата на „добрия” холестерол.

Защо ситринол? Цитрусите и палмовите плодове съдържат съединение, наречено ситринол, което има свойството да поддържа здравословни нивата на триглицеридите, общия холестерол и на LDL-холестерола. Ситринолът подкрепя нормалното състояние на артериите и има изключително безопасен спектър на действие, като доказано не предизвиква нежелани странични ефекти!

Sytrinol® намалява артериална плака, подобрява гликемичния контрол и намалява агрегацията на тромбоцитите в кръвта. При васкуларно възпаление способства за понижаване нивата на С-реактивния протеин, което обуславя неговото противовъзпалително действие. Оказва мощна кардиоваскуларна протекция.

3.Розела. Розелата (Hibiscus sabdariffa) е растение от семейство Слезови (Malvaceae). Има различни видове Хибискус, в случая това е т. нар. Суданска роза, от чиито листа се прави вкусния чай каркаде. Растението е в червеникави цветове. Листата му в суров и свеж вид могат да се добавят и към салати, а семената – препечени и смлени, се използват в сладкарството и в приготовлението на супи.

Основната причина, поради която розелата е включена в Холестерол формула, са нейните доказани антихипертензивни ефекти. Налице са редица клинични проучвания, които сочат, че екстрактът от розела понижава „лошия” холестерол (LDL) и нивата на триглицеридите, което неминуемо намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Ефективен е и за понижаване на кръвното налягане при пациенти с лека до умерена хипертензия. Розелата има и меко диуретично действие, засилвайки уринирането, както и леко съдоразширително (вазодилатиращо) действие – все фактори, които понижават кръвното налягане.

Advanced Cholesterol Formula (Холестерол формула) не съдържа: глутен,  пшеница,  млечни продукти,  яйца,  захар,  соя,  фъстъци,  риба,  миди , животиснки продукти,  сол, изкуствени аромати, консерванти, подсладители или ГМО. Оригинален продукт на Natural Factors, Canada.

Вземете Холестерол формула и се убедете сами в нейното ефективно действие!

 

Тази публикация има 2 коментари

 1. Моя холестирол е 7,30 вместо 5 и лекарствата със статини /дори и Крестор/ми действат зле на тялото.Опитах и сортикс, крестор…Дали тази добавка ще ми помогне,защото лошият ми холестерол е 5, вместо 3.Немога да си намеря лек,,Всички доктори ми изписват статини и казват пии, щото е опасно….А аз незнам какво да предприема!!!!

  1. Здравейте,

   Advanced Cholesterol Formula би могла да помогне, ако се храните с подходящите храни и избягвате неподходящите.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

// Трейкинг код ЕТАРГЕТ //
×

Cart