Биосел колаген - №1 в класацията Best Beauty products 2016 на списание ОК!-Revita.bg

Биосел колаген – №1 в класацията Best Beauty products 2016 на списание ОК!

Биосел колаген

 

 

Биосел колаген (BioCell Collagen) – натурален продукт за дълбоко подхранване и максимално възстановяване на кожата, стана победител в категория „Хранителни добавки” в класацията на списание ОК! Best Beauty products 2016”!

Нутрикозметика

Ежегодната класация на сп. ОК! включва близо 99 продукта, разпределени в различни категории, всеки от които в продължение на месец и половина се бори за вниманието на читателите.

 

Биосел колаген убедително изпревари останалите претенденти след като почитателите на нутрикозметиката, определиха първото място за своя фаворит в редакционната поща и фейсбук страницата на списанието.

 

Биосел колаген – страхотна терапия за гладка кожа, без бръчки!

Биосел колаген съдържа хидролиризан колаген тип II, ниско молекулна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Действието на патентованата съставка BioCell CollagenTM в продукта, е оценено в повече от 20 рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания върху хора.

Патентованата BioCell CollagenTM технология различава Биосел колаген от повечето продукти със съдържание на колаген и хиалуронова киселина, защото се усвоява 100% от тялото, а действието му върху кожата е видимо и трайно. Хиалуроновата киселина и хидролизираният колаген в Биосел колаген се състоят от микроскопични молекули, благодарение на които бионаличните колагенови пептиди са пълноценно усвоени и могат да въздействат върху кожата на клетъчно ниво.

 

Как действа Биосел колаген?

-Насърчава естественото производство на колаген в тялото

-Подпомага обновяването на кожните  клетки

-Допринася за възстановяване гладкостта и еластичността на кожата

-Намалява фините линии и бръчките

-Има регенериращо действие при акне, дерматит, псориазис и др.

-Тъй като възстановява кожната тъкан, заздравява епидермиса и подхранва и хидратира клетките, допринася за намаляване на целулита;

-Допринася за укрепването и поддържането на ставите, и насърчава подвижността

 

BioCell CollagenTM  притежава 6 патента от патентното ведомство на САЩ, където е признат като безопасен за масова употреба. BioCell CollagenTM  е иззет от пилешки хрущял. Птиците, от които е иззет хрущялът са отгледани без употребата на антибиотици и съобразно изискванията на GMP във ферми в Европа и САЩ. Не съдържа ГМО, глутен, соя, захар, ракообразни, риба, яйца, мляко или ядки.

 

Оригинален продукт на BioHealthGmbH,Germany

Официален вносител за България: Ревита ЕООД

Търсете в аптеките или на www.revita.bg

Ако имате въпроси, потърсете ни и тук: 02/9530583

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

безплатна доставка
НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ
Поликистозни яйчници
Витамин В8 срещу поликистозни яйчници – всичко, което трябва да знаете!
  В предишна публикация (виж ТУК) вече говорихме колко полезни ефекти има инозитолът (витамин В8) върху нервната система и мозъчната функция. Но свойствата на...
Пикочо-полови инфекции
Как жените да поддържат своето здраве във всеки етап от живота си?
    Жените през XXI век водят изключително динамичен начин на живот, в който стресът и лошата храна често заемат водещо място. Това според...
Антиоксидант кожа
Тайната на страхотната кожа без бръчки се нарича астаксантин!
    Предполагали ли сте някога, че едно от най-мощните противостареещи естествени вещества, може да се съдържа във водораслите? Това вещество се нарича астаксантин,...