Herring Gold (Омега-3 от хайвер) 500 mg

79.20лв.

Herring Gold (Омега-3 от хайвер) 500 mg – естествен продукт в подкрепа на мозъка и сърдечно-съдовата система

Златен източник на омега-3 от бистрите води на Норвегия! Съдържа богат на ЕРА и DHA патентован Romega® екстракт, иззет от хайвер на норвежка херинга, плюс холин и астаксантин!

Малки софтгел капсули, лесни за преглъщане!

 

Дефицитът на омега-3 полиненаситени мастни киселини е широко разпространен. Той до голяма степен се дължи на бедната откъм омега-3 диета и е една от водещите причини за развитие на сериозни заболявания. Омега-3 имат доказани ползи по отношение на сърдечно-съдовата система и сърдечната дейност, мозъка и когнитивната функция, подвижността на ставите, зрението, кожата и косата, имунитета и др. Омега-3 не се произвеждат в тялото, поради което трябва да се набавят чрез храната и/или висококачествени, пречистени хранителни добавки.

 

Herring Gold (Омега-3 от хайвер) 500 mg допринася за поддържане на:

 

-кръвообращението и здравословната функция на кръвоносните съдове

-метаболизма на мазнините в храната

-нормалния сърдечен ритъм

-здравословни нива на триглицеридите и холестерола

-мозъчната функция, паметта, фокуса и вниманието, и способността за учене

-нормалната психо-емоционална кондиция и добро настроение

-защитата на нервните и мозъчните клетки от оксидативен стрес и увреждане

-зрението и защитата на зрителните клетки и тъкани от оксидативния стрес, и намаляване на сухотата, зачервяването и др.

-подвижността и гъвкавостта на ставите

-нормалната имунна функция

-естествената влажност на кожата, производството на здрави кожни клетки и облекчаване на раздразненията при акне и др.

 

Описание

Herring Gold (Омега-3 от хайвер) 500 mg е част от специалната серия на Natural Factors, Canada – Whole Earth & Sea, която включва само екстракти от органично отгледани цели растения и други хранителни вещества от естествени и свободни от замърсители източници.

 

Herring Gold (Омега-3 от хайвер) съдържа ROMEGA™ патентован екстракт от хайвер на норвежка херинга, който е естествен източник на омега-3 ейкозапентаенова и докозахексаенова мастни киселини (ЕПК и ДХК) в лесно усвоима фосфолипидна форма, и още – на холин и астаксантин.

 

Омега-3 полиненаситени мастни киселини са от съществено значение за здравето на сърцето и мозъка, нервната система, зрението, нормалното състояние на ставите, поддържането на нормална имунна функция. Благодарение на мощните си противовъзпалителни свойства, те са ефективни срещу заболяванията, дължащи се на хронични възпалителни процеси в организма.

 

Защо формулата Herring Gold (Омега-3 от хайвер) е обогатена с холин и астаксантин?

Холинът е витаминоподобно вещество, чиито показатели са сходни с тези на В-витамините. Той е прекурсор на ацетилхолина – невротрансмитер с важно значение за комуникацията на невроните, формирането и съхранението на спомените, и др. Холинът има изключително важно значение за нормалната чернодробна функция, правилното развитие на мозъка, енергийните нива, здравословния метаболизъм.

 

Астаксантинът е каротеноид, един от най-мощните антиоксиданти в природата. Представлява червеникав пигмент, синтезиран от микроводораслите и поглъщан от различни представители на морския свят, включително сьомга, омари, скариди и други организми в червена окраска. Често наричан „царят на каротеноидите”, той е от 10 до 100 пъти по-мощен от други каротеноиди като бета-каротин и ликопен. Притежава естествени противовъзпалителни свойства, предпазва клетките от окислително увреждане, подсилва имунитета, поддържа сърдечното здраве и мозъчните функции.

 

Патентованият екстракт ROMEGA™ е изключителен източник на докозахексаенова киселина, свързана с фосфолипиди. Отличава се с висока бионаличност и степен на усвояване. Доставя изобилие от EPA и DHA, които се усвояват напълно в клетъчните мембрани и ключовите органи. Съдържа най-високото ниво на DHA, свързана с фосфолипиди, както и най-високи нива на EPA+DHA, свързани с фосфолипиди в концентрации по-високи дори от маслото от крил. Без риск от окисляване.

ROMEGA™ е произведен от Arctic Nutrition.

Herring Gold (Омега-3 от хайвер) е част от специалната серия на Natural Factors, Canada – Whole Earth & Sea, която включва само екстракти от органично отгледани цели растения и други, свободни от замърсители източници, включително водорасли и др.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Herring Gold (Омега-3 от хайвер) 500 mg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu