Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

гъбички

Антибактерицидните и противогъбични свойства на маслото от чаено дърво са отдавна проучени и доказани във времето. Извлича се извлича от растение, което принадлежи към семейство Melaleuca alternifolia, чиято родина е Австралия.

Маслото от чаено дърво е изключително богато на органични компоненти с мощни антибактериални, противогъбични и антивирусни свойства. Поради тази причина локалното му приложение върху кожата при акне, гъбични инфекции по ноктите, въшки, краста, микоза и др., се ползва с огромен успех.

Маслото от чаено дърво се употребява и като локален антисептик в случаите на порязвания, ожулвания, изгаряния, ухапвания и ужилвания от насекоми, циреи, рецидивиращ лабиален херпес, инфекции на устата и носа, и др.

Химикалите в маслото от чаено дърво са безпощадни към бактериите и гъбичките, и намаляват алергичните кожни реакции. Активната съставка в маслото, на което то дължи лечебното си действие, се нарича терпинен-4-ол. Висококачествените масла от чаено дърво трябва да съдържат не по-малко от 30% терпинен-4-ол!

 

Чаено дърво (спрей) на Natural Factorsмигновено успокоява кожата!

Чаено дърво (спрей) е източник на 100% чисто, натурално масло от чаено дърво (Melaleuca alternifolia), получено чрез дестилация с водна пара. Гарантирано съдържа не по-малко от 30% терпинен-4-ол. Терпинен-4-ол е най-активната съставка в маслото от чаено дърво и именно на нея маслото дължи уникалното си действие.

Циреи

Чаеното масло на Natural Factors притежава мощни антибактериални, антисептични и противогъбични свойства. Употребата му се препоръчва при различни кожни заболявания като акне, обриви с различен произход, мазоли, циреи и др. Противогъбичния ефект на маслото позволява неговото приложение и при гъбички по ноктите и микоза. Добавената в маслото мента, допринася за охлаждащия му ефект.

Предлага се в удобна опаковка, под формата на спрей, който спокойно можете да носите навсякъде със себе си! Впръсква се директно върху кожата, колкото пъти е необходимо. Съдържа масло от листата на чаено дърво, алкохол денат, вода, глицерин, ментол, масло от мента (Mentha Piperita).

 

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart