×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Vitamin B12/ Витамин В12 500 mcg x...

Vitamin B12 Витамин В12 500 mcg x 100 таблетки за смучене

Метилкобаламин - основен В витамин

00361 LE
35,83 лв.
С вкл. данък

Въпроси и отговори (0)

С покупката на този продукт, можете да спечелите 44 точка точки, които могат да бъдат осребрени във ваучер на стойност 2,20 лв..

Поддържа здравословни нива на хомоцистеин, насърчава здравето на мозъка и когнитивните способности


Таблетките на LIFE Extension с витамин B12 са удобен начин за осигуряване на оптимални нива на B12. Те се разтварят в устата или да се дъвчат. Витамин В12, наричан още кобаламин, е водоразтворим витамин. Той спомага за здравето на нервите и кръвните клетки, като същевременно играе роля в синтеза на ДНК. Обикновено тялото го получава чрез консумацията на животински или обогатени храни. Предизвикателствата, които идват със стареенето, могат да повлияят на абсорбцията му. Вегетарианците и възрастните хора срещат най-големи затруднения с поддържането на здравословни нива на витамин В12.

 

Ползи

  • Помага за поддържане на здравословни нива на хомоцистеин (маркер за сърдечно-съдовото и неврологичното здраве и общото здравословно състояние).
  • Поддържа здравето на мозъка и когнитивните способности.
  • B12 е необходим за производството на червени кръвни клетки.

 

От съществено значение за здравето на клетките

Има осем витамина от групата на витамин В. Всеки един от тях разполага със собствен набор от действия за поддържане на здравето в цялото тяло. Метилкобаламинът е форма на витамин В12, който е активен в централната нервна система. Той е от съществено значение за растежа и репликацията на клетките. Всяка таблетка на LIFE Extension осигурява 500 mcg метилкобаламин.

Витамин В12 присъства в храните от животински произход, включително млечни продукти и яйца. Вегетарианците и възрастните хора са особено податливи на дефицит на това важно хранително вещество. Недостигът може да бъде причинен от недостатъчен хранителен прием, недостатъчна бионаличност или лоша абсорбция на В12. Свързаното с възрастта намаляване на производството на солна киселина също може да повлияе на бионаличността на В12.

 

B12 като хранителна добавка 

По-новите изследвания показват, че приемът на хранителна добавка с В12, дори и в умерени дози, може да подобри както състоянието на В12, така и на фолат при по-възрастни индивиди.

Витамин В12, или кобаламинът, работи синергично с витамин В6 и фолат, за да преобразува хомоцистеина в аминокиселината метионин. Това помага за поддържане на здравословни нива на хомоцистеин, маркер за сърдечно-съдовото и неврологичното здраве, както и общото здравословно състояние.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Витамин В12 (метилкобаламин)500 mcg 500 mcg 

Манитол, сорбитол, микрокристална целулоза, растителен стеарат, кроскармелоза натрий, натурален аромат на ягода. 

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 100 V-таблетки за смучене. 

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на нервната система, енергийния метаболизъм и сърдечната функция.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 1 смучеща таблетка дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител

Производител:  LIFE EXTENSION® USA

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

www.revita.bg;  www.lifeextensioneurope.com

Тел.: 0700 12498

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Подобни продукти

Продуктът беше успешно добавен в любими.