Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание
Продукти
Статии
Новини

Please enter banners and links.

Медицински гъби

Поддържането на имунната система в добро здраве има важно значение както за защитата от настинки и грип, така и от други – много по-сериозни заболявания, включително рак.

Най-простата стратегия за поддържане на естествената имунна защита е спазването на три лесни правила: пълноценно хранене, повече движение и по-малко стрес. Но това не само не е достатъчно, но и – имайки предвид забързания начин на живот, трудно изпълнимо. Ето защо имунитетът се нуждае от допълнителна подкрепа. Най-доброто за него в случая е са екстрактите от медицински гъби – едни от най-успешните имунотерапевтични средства.

Медицинските гъби от векове са известни с невероятните си имуностимулиращи и тонизиращи ефекти. Те насърчават способността на организма да се приспособява бързо и безпроблемно към стреса и промените, и значително увеличават енергията.

Тези си свойства медицинските гъби дължат на група хранителни вещества в състава си – полизахаридите. Полизхаридите са биологично активни компоненти, сред които най-ефикасни са бета-глюканите – техните полезни ефекти са доказани безброй пъти в научните изследвания.

Екстрактите от медицински гъби – най-естественото решение за железен имунитет! В едно скорошно проучване, учените обясняват защо бета-глюканите спомагат за поддържането на имунната защита. Оказва се, че тези природни вещества са ключови компоненти в активирането на функциите на клетките естествени убийци и макрофагите – вид бели кръвни клетки, които „поглъщат“ и унищожават нежеланите нашественици.

Медицинските гъби на Nature’s Wayперфектен начин за поддържане на имунната система, енергията и тонуса! Nature’s Way е един от най-разпознаваемите брандове в индустрията на хранителни и диетични добавки.

Американската компания има дълга история и традиции в производството на растителни екстракти, мултивитамини , антиоксиданти и други естествени продукти за здраве. Вече 50 години продуктите на Nature’s Way се позиционират в топ търсените в Европа и САЩ.

Екстрактите от медицински гъби на Nature’s Way могат да се използват с цел естествена имунотерапия, профилактика и общо укрепване на организма или увеличаване на енергията.

Тези супер гъби мощни ефекти върху имунните функции, мозъка, и устойчивостта на организма срещу ежедневния стрес, който може значително да компрометира естествената имунна защита.

Разгледайте медицинските гъби на Nature’s Way сега!

 

 

 

 

 

Вашият коментар

×

Cart

Please enter banners and links.