Search
Филтрирай по...
Имунна и сърдечно-съдова системи
Имунна и сърдечно-съдова системи

Тази публикация има 10 коментари

 1. Здравейте, Акай бери има ли негативно действие върху черния дроб?

  1. Не. Акай спомага за понижаване на холестерола,а Омега – 3 мастните киселини в състава му допринасят за понижаването на холестерола и подобряване на липидния статус, с което Акай подпомага функцията на черния дроб.

   д-р Аелита Петрова

   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. търся доказания продукт Акай бери,пратете ми по-подробна информация, всичко по този въпрос съм проучила.ПИТАМ ЗАЩО НА ТОЗИ ПРОДУКТ Е СПРЯН ВНОСА ОТ АМЕРИКА? Има ли фирма или производител, който може да гарантира качествата му. Големия интерес в България, не ели достатъчен за да се внесе отново. Поздрави Росица от София

  1. Здравейте,

   Продуктът Акай Бери не е със спрян внос, не знам откъде имате подобна информация. Производител на Акай Бери, който внася Ревита, е на доказания и сертифициран производител Nature’s Way. Продуктите притежават всички необходими документи и сертификати. Производственият процес е строго контролиран, включително и от независими институции, което е гаранция за качество и чистота на съставките.

   Ето тук може да прочетете повече аз Nature’s Way https://revita.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/natures-way/%D0%B7%D0%B0-natures-way/

   Хубав ден,
   Соня Атанасова
   https://www.revita.bg

 3. Здравейте!Интерсува ме този продукт Акай Бери дали е подходящ за намаляване на телесното тегло?Бих искала ефикасен продукт за отслабване.Благодаря ви!

  1. Здравейте,

   Акай се използва успешно за намаляване на теглото. Предлагаме много продукти за намаляване на телесното тегло, но резултатите, разбира се, са строго индивидуални.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   https://www.revita.bg

 4. Здравейте , интересувам се от продукта , но наскоро си купих акай по интернет за който пишеш че няма никакви странични ефекти , което не е така – сърцебиене, шум в ушите ,високо кръвно , разширени зеници , сухота в устата , загуба на абсолютно всякакъв апетит …. и това са само част от страничните ефекти които усетих върху себе си . Гарантирате ли за вашият продукт,че няма същите странични ефекти ?

  1. Здравейте!

   Продуктът е висококачествен и стандартизиран. От 6 години продаваме Акай и досега никой не е имал някои от посочените от вас симптоми.

   Поздрави,

   Мария Радоева
   https://www.revita.bg

 5. Страдам от запек.Смятате ли че Акай ще ми помогне,Ако има друг продукт посочете ми го.

  1. Здравейте,

   Акай наистина е добър продукт, но Ревита разполага с много по-ефикасен продукт против запек. Името му е Натуралакс 3 и можете да го откриете в разфасовки от 20 и 100 капсули. Той е естествен лаксатив БЕЗ СЕНА, който има бързо и продължително действие.

   Благодаря за интереса и хубав ден!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart