Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Месни полуфабрикатиИзследователите от Харвардската школа по здравеопазване в САЩ доказаха, че употребата на готови месни продукти оказва негативно влияние върху човешкото здраве.

Според проучванията на американските изследователи, употребата на 50 грама колбаси – бекон, кренвирши, котлети и прочие полуфабрикати на ден увеличава риска от развитие на сърдечносъдови заболявания с 42%, а риска от развитие на диабет с близо 19%.

Харвардските учени са уверени, че основната опасност се крие в солите и нитратните консерванти, които колбасите съдържат. Медиците смятат, че тези вещества са способни да повишат значително кръвното налягане, което е пряко свързано с развитието на сърдечни недъзи. Освен това нитратните консерванти понижават толерантността към глюкоза, вследствие на което нараства рискът от възникване на диабет.

Ревита Ви препоръчва:

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart