Search
Филтрирай по...

 

Тази публикация има 7 коментари

 1. Здравейте! Не съм чувала или използвала продукти на тази фирма до този момент, а и не намерих много информация за нея. Искам да попитам какво е качеството на коластрата,имайки предвид ниската цена на продукта,който освен това е и внос от САЩ? Ако извадим всички транспортни разходи, процента печалба за вносителя и т.н прекупвачи.. излиза,че продукта реално струва стотинки, а е ясно,че няма как това да е възможно,ако е истинска коластра, да не говорим пък да е качествена. Купих една опаковка, но не смея да започна да я давам на сина си….

  1. Здравейте,

   Фирмата-производител е от САЩ. Използва коластра от новозеландски пасбищни крави. Гарантираме Ви, че продуктът е с най-високо качество и притежава всички необходими документи и сертификати. Ако желаете бихме могли да Ви изпратим сертификати за анализ.

   Благодарим Ви за запитването! Оставаме на Ваше разположение за допълнителни въпроси.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   https://www.revita.bg

  2. Г-жо Колева, видях, че са ви отговорили – имате право да получите копие от сертификат за произход и качество. Нормално би било едно сканирано копие от сертификата на всеки продукт да се вижда и тук в сайта, но това е само предложение към фирмата.
   А цената не е съмнителна, аз съм използвала от друга фирма разфасовка от 120 капсули за 63 лв., тук са 30 капсули, което излиза приблизително същото.
   Но за свойствата на коластрата върху не само детския, а всеки човешки организъм съм се убедила лично и щом гарантират, че е оригинал – спокойно използвайте продукта. Тук има даже ограничения в количеството, но аз лично съм използвала и до 8-10 капсули на ден, с което успешно пресичах всякакви опити за заболяване у децата и себе си.
   Хубав ден и здраве на всички!

 2. Здравейте , искам да попитам дали коластрата е подходяща за прием ако пациента има язва и гастрит . Благодаря .

  1. Здравейте,

   Да, подходяща е.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 3. Бихте ли ми дали цена?Предварително Благодаря!

  1. Здравейте, Таня,

   Цената на коластрата е приблизително 22 лв. в аптека. Цената варира според ценовата политика на конкретната аптека.

   Поздрави,

   Соня Атанасова
   https://www.revita.bg

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart