Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание
Продукти
Статии
Новини

Вашето здраве в Година на заека Само преди няколко дни според китайския календар започна Годината на белия заека. Тя е 28-ата година в 60-годишния цикъл. Според източния календар годината на Заека започва с второто новолуние за 2011 или на 3 февруари 2011 г. и ще завърши на 22 януари 2012. Специалистите предвещават да бъде много интересна и най-вече много късметлийска. Годината на Белия Заек ще е позитивна и спокойна. Той покровителства дипломацията, спокойните разговори, семейството и брака. Факт е, че заекът не е един от най-силните представители на китайския хороскоп, (такива са Тигърът и Драконът), но за сметка на това е най-големият късметлия. Не винаги животът му е пълен с удоволствия, но той е способен да се измъква от всяка ситуация без проблеми.

Какво вещае китайският календар в годината на Заека за вашето здраве?

Според специалистите 2011 е годината на металния заек. Това кореспондира с дихателната и имунната система. Дървото пък, което също е един от елементите на 2011 г. отговаря за храносмилателната и нервната система. Възможно е, ако имате проблеми с тях, те да се задълбочат. Обърнете особено внимание на носа и гърлото. Може да се обострят състояния като колит, гастрит, язва. Внимавайте да не нараните гърба и врата си, защото ще се възстановите по-трудно.
За да поддържате имунната си система, редовно вземайте зелен чай и хапвайте кафяв ориз. Приемайте антиоксиданти под формата на витамини. Погрижете се за стомаха и червата си с мента, тинтява, джинджифил.

Ревита Ви препоръчва

Зелен чай, 450 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Мента (лист), 400 mg

Синугард, 156 mg

Броуд спектрум ензими, 275 mg

Джинджифил (корен), 550 mg

Вашият коментар

×

Cart