Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание
Продукти

Билките са растения, които се оценяват според своя вкус, аромат, медицински или други свойства. Билките се разделят на няколко групи, според употребата им:

§  Билки за готвене

§  Билки за лечение (т.нар. билки – лекарства)

§  Билки, използвани за духовни цели

Билките съдържат лекарствено-активни вещества, които влияят благотворно на човешкия организъм. Наред с тях съдържат и придружаващи вещества, които могат да подсилят ефекта на лечебното вещество. Много билки все още не са изследвани и взаимодействието от съдържащите се в тях вещества не е известно. След сериозни съвременни изследвания обаче са доказани лечебните свойства на много билки, използвани от древността. Активните вещества се съдържат в най-голяма степен в листата и цветовете на растенията.

Nature`s Way използва билките по-скоро като лечители или билки-лекарства. Тези растения съдържат фитохимикали , които стимулират имунозащитната система на тялото. Повечето продукти на Nature`s Way са на билкова основа и са добити от суровия вид на билките. След събирането им и внимателна им обработка по най-нови технологии, билките се пречистват, за да отговарят на фармацевтичните стандарти.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart