Search
Филтрирай по...

Плодовете предпазват от ракФактът, че повечето лекари смятат натуралната диета с високо съдържание на плодове и зеленчуци за най-ефикасния начин за удължаване на живота и подобряване на здравословното състояние, не е никак изненадващ. Продуктите наситени със синтетични химически вещества, хидрогенирани мазнини, захар и сол, нанасят вреда върху нашата генетична цялост и в резултат водят до влошаване на нашето здраве.

Резултатите от научно изследване сочат, че съществува богат избор от различни видове плодове, употребата на които може да понижи риска от развитие на рак на белия дроб с цели 23%. Интересното в случая е, че не количеството употребявани плодове е от значение, а тяхното разнообразие и разновидност. Най-добра защита осигурява консумацията на минимум 8 вида плодове на ден, като с всеки добавен вид рискът се понижава с приблизително 4%.

Употребявайки различни видове плодове ние си набавяме различни видове питателни вещества и антиоксиданти, които ни предпазват от развитие на болести и преждевременно стареене вследствие на атаките на свободните радикали.

Ревита Ви препоръчва:

Алайв мултивитамин, 1g

Алое вера (гел и сок) плодов, 1 000 ml

Плодов антиоксидант, 450 mg

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart