Search
Филтрирай по...

8 стъпки за здрав и красив бюстПрез живота на всяка жена гърдите се променят по много различни начини и много пъти. Ролята на бюста е различна в различните ситуации. Те са част от идентичността на всяка дама, те са извор на сексуално удоволствие, както и източник на храна за децата ни. Важно е всяка жена да знае какви стъпки да предприеме, за да поддържа бюста си в добро здраве.

Различните жени имат различни форма и размер на гърдите. Самата гръдна тъкън се променя с годините. Видът на гърдите също се променя. Освен това винаги лявата и дясната гърда имат почти незабележими разлики помежду си. При някои жени едната пораства малко повече от другата. Начинът, по който гърдите изглеждат, се влияе и от менструалния цикъл, менопаузата, кърменето, бременността и възрастта.

Ето някои важни стъпки за поддържането на здрав и красив бюст:

Много е важно да подобрите начина си на живот и здравословното си състояние като цяло. Много хора страдат от вредни хранителни навици и начин на живот. Това има директно отражение върху гърдите.

1. Трябва да сте активни и да спортувате редовно. Упражненията поддържат тялото ви, както и гърдите ви здрави.

2. Трябва да консумирате ежедневно оранжеви, тъмнозелени и червени зеленчуци и плодове.

3. Не бива да пушите – това се отразява директно върху здравословното ви състояние като цяло, както и на това на гърдите ви в частност.

4. Препоръчително е да консумирате алкохол в ограничени количества.

5. Увеличете приема на храни с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на фибри. Пълнозърнестите  храни са прекрасен избор.

6. Измивайте добре плодовете и зеленчуците, с които се храните, защото в противен случай се излагате на потенциално токсични химикали.

7. Ограничете приема на кофеин, който идва с консумацията на чай, кафе, шоколад и газирани напитки.

8. Ежедневно консумирайте храни, богати на фитоестроген като леща, зърнени продукти, соя и др. Те са свързани с превенцията на рака на гърдата според редица проучвания.

Освен всичко изброено дотук – носете удобни сутиени, които не пристягат гърдите ви. Научете се да ги преглеждате сами за бучки редовно, особено ако сте в по-напреднала възраст.

Ревита Ви препоръчва:

Сминдух (семена), 610 mg

Люцерна (лист), 405 mg

Витекс (плод), 400 mg

Соя изофлавони, 500 mg

Естросой, 335 mg

Естросой плюс, 335 mg

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml супер лигнан

Ленена пудра, 454 mg

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart