Search
Филтрирай по...

Червените боровинки помагат на сърцетоВисокото кръвно налягане, високият холестерол са едни от най-сериозните проблеми на съвременното общество. Все пак обаче има решение за тях. Американски учени са установили, че богатите на полифеноли червени боровинки могат да облекчат работата на сърдечния мускул и да намалят риска от сериозни сърдечно-съдови заболявания. Червената боровинка е изключително богата на полифеноли и е силен антиоксидант. Това я прави едно от най-добрите природни средства за борба с инфаркта и инсулта. Според изследователите хората, които приемат червени боровинки в продължение на поне 6 месеца са предпазени от опасни, дори смъртоносни болести на сърцето.
Червената боровинка е най-известена със способността си да се бори инфекции на пикочните пътища. У нас тя е изключително популярна и често хората прибягват до нейните лечебни свойства. През 2004 г. Франция стана първата страна, която одобри използването на тази билка за борба с някои бактерии като например E.coli на пикочните пътища.
Вече има и проучвания, които показват, че богати екстракти от боровинки могат да спрат развитието и разпространението на различни видове рак.

Ревита Ви препоръчва

Червена боровинка (плод), 465 mg

Червена боровинка, 430 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1 000 mg

Ситринол, 150 mg

Живовляк (семе), 610 mg

Куркума, 500mg

Гарлицин, 350 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Алое вера (лист), 550 mg

Смирна (смола), 550 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

GTF хром, 200 mcg

Инозитол, 500 mg (Витамин В8)

Маслина (лист), 500 mg

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart