Search
Филтрирай по...

greenCoffee

 

КАКВО Е БИОСЕЛ КОЛАГЕН?

[wc_row][wc_column size=”one-third” position=”first”]

Хидраплениш

БиоселрапКолаген е биологично-активен продукт, който подпомага нормалното функциониране и подвижността на ставите.  Поддържа свежия и младежки вид на кожата. Биосел Колаген предлага няколкостепенна защита на съединителната тъкан, и по-конкретно – на ставите и кожата, съчетавайки хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат.

Биосел Колаген използва патентована BioCell Collagen™ технология, която осигурява висока бионаличност и бърза абсорбция в тялото, които гарантират ефикасността на продукта. Повече от 20 клинични проучвания доказват безопасността и ефективността на Хидраплениш в грижата за здрави кожа и стави.

За разлика от други продукти, като например глюкозамин, чиято активност съвсем частично повлиява ставните нарушения, Хидраплениш оказва многопластова, цялостна подкрепа на ставите, включително при слабост на ставния хрущял и влошаване на синовиалната течност. Това се случва благодарение на взаимодействието между хидролизирания колаген тип II, ниско молекулярната хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Хидраплениш предоставя цялостна защита и подхранване.*Важно е да се отбележи, че не всички хранителни добавки със съдържание на колаген са еднакви. За повечето от тях не съществуват никакви клинични данни, а молекулярният им състав не би могъл да се сравнява със състава на Хидраплениш.

 

[/wc_column][wc_column size=”one-third”] Колагенът в нехидролизирана форма например, има по-голяма молекулярна структура, следствие на което трудно се абсорбира и използва от тялото. Освен това останалите добавки със съдържание на колаген не предлагат синергичните ползи от естествено срещащите се хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Хидраплениш и неговата активна съставка  BioCell Collagen™ преминават през патентован производствен процес, който значително редуцира молекулната площ. Благодарение на това, Хидраплениш се абсорбира перфектно и действа бързо и ефективно.

 

Каква е разликата между Биосел Колаген и останалите добавки със съдържание на колаген?

 

Колагенът е от съществено значение за структурата и функцията на много съединителни тъкани, без него структурата на кожата ни се нарушава и тя увисва. Колагенът е най-често срещаният белтък в човешкото тяло и основно градивно вещество. Той участва в развитието на тъканите и укрепва кръвоносните съдове. Съдържа се в роговицата и лещата на окото. Стареенето е тясно свързано със загубата на колаген и влошаване състоянието на съединителната тъкан.

[/wc_column][wc_column size=”one-third” position=”last”]

Допълнително приеманият биологично активен хидролизиран колаген в огромна степен противодейства на всички тези негативни процеси, но въпреки това не всяка колагенова формула е толкова ефикасна. Благодарение на качествените източници и патентованите производствени процеси, Хидраплениш  притежава редица научно обосновани предимства, които силно го разграничават от всички останали добавки със съдържание на колаген.

 

BioCell колаген ® е единственият хидролизиран колаген, който освен колаген доставя значителни количества гликозаминогликани (GAG), като например хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, и то в изключително бионалични форми. Това е от решаващо значение, тъй като освен колагенът, много важни са и хондроитин сулфатът и хиалуроновата киселина. Хиалуроновата киселина оптимизира възстановяването на тъканите, тъй като подобрява снабдяването им с хранителни вещества. Освен това, тя намалява сърбежа и сухотатата. Като основно вещество на костта и хрущяла, хондроитин сулфат играе основна роля в хрущялното здраве. Хондроитин сулфат стимулира синтеза на хиалуронова киселина и по този начин спомага за нормалната концентрация на синовиалната течност. Той притежава силни антиоксидантни и ензимни свойства, следствие на което възпрепятства появата и развитието на възпалителни процеси.

[/wc_column][/wc_row]

greenCoffee

 

BIOCELL КОЛАГЕН

Високата бионаличност на всички съставки в Биосел Колаген, както и високо-технологичния патентован производствен процес, гарантират огромната разлика между Биосел Колаген и всички останали добавки със съдържание на колаген.

Таблиците по-долу показват научно обоснованите конкурентни предимства на BioCell Колаген ®

(Биосел Колаген) пред всички останали колагенови добавки.

 

Конкурентни предимства на BioCell Колаген ® (Биосел Колаген) пред неденатурирания (нехидролизиран) колаген:

 

BioCell Колаген ® (хидролизиран) Неденатуриран колаген(нехидролизиран)
Тип колаген Колаген тип II, хидролизиран Колаген тип II, нехидролизиран
Хиалуронова киселина и хондроитин сулфат Да ?
Молекулна маса на колаген 1.5 – 2.5 kDa 200 – 300 kDa
Оптимална усвояемост Да ?
Клинична бионаличност на хиалуроновата киселина Около 60-кратно увеличение ?
Стимулиране на хондроцитите Да Не
Инхибиране на хиалуронидаза Да Не
Подобрява състоянието на Ставите и кожата ставите
Доказана ефикасност при клинични изследвания върху хора Ставите и кожата Ставите

 

Предимства на BioCell Колаген ® (Биосел Колаген) пред неденатурирания (нехидролизиран) колаген:

–  BioCell Колаген ® (Биосел Колаген) осигурява цялостна поддръжка на хрущяла с колаген тип II, хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, всеки един от които е от съществено значение за здравето на хрущяла.

–  Нехидролизираният колаген може да достави само колаген тип II, без мощната подкрепа на гликозаминогликаните – това е само частично решение на проблема.

–  Благодарение наличието на хиалуронова киселина в състава си, BioCell Колаген ® (Хидраплениш) подкрепя синовиалната течност, която при движение намалява триенето между ставните повърхности.

–  Високата бионаличност на Biocell Колаген ® (Биосел Колаген) е доказана при хора.

–  Хидролизираният колаген тип II, съдържащ се в BioCell (Биосел Колаген) стимулира производството на хондроцити, докато нехидролизираният колаген няма подобно действие.

–  BioCell Колаген (Биосел Колаген) допринася за здравето на кожата и ставите, и притежава безопасност и ефикасност, доказани при множество клинични опити с хора.

Предимства на BioCell Колаген ® (Биосел Колаген) пред други продукти със съдържание на хидролизиран колаген:

 


BioCell Колаген ® Друг хидролизиран колаген
Тип колаген Тип II Тип I
Гликозаминогликани (хиалуронова киселина, хондроитин сулфат) Да ?
Дневна доза, осигуряваща висока ефикасност 1 g (кожа), 2 g (стави) 10 g
Хидролиза за висока бионаличност Да Да
Средно молекулно тегло 1,5 кDa;Да 3,5 kDa?
Стимулиране на хондроцитите за синтеза на нов колаген Да Да
Инхибиране на хиалуронидаза Да ?
Доказан ефект върху Стави и кожа Стави и кожа

Биологично активните гликозаминогликани (хиалуронова киселина и хондроитин сулфат) в Хидраплениш изцяло подкрепят и възстановяват ставите и кожата. Перфектно усвояване и в по-малки дози.

Предимства на BioCell Колаген ® (Хидраплениш) пред рибния колаген и колагена от мембрана на яйчна черупка:

 

BioCell Колаген ® (хидролизиран)  колаген от мембрана на яйчна черупка
Вид колаген Тип II Тип I
Хидролизиран колаген за висока бионаличност Да ?
КолагенХондроитин сулфатХиалуронова киселина 60%20%10% 12 – 18%0.2 – 0.5%0.5 – 1.0%
Оптимална усвояемост Да ?
Хиалуронова киселина с научно доказана висока бионаличност Около 60 пъти по-висока ефикасност ?
Стимулиране на хондроцитите за синтеза на нов колаген Да ?
Инхибиране на хиалуронидаза Да ?
Клинично доказана ефикасност Да ?

 

Колаген тип II преобладава в човешкия ставен хрущял. Колагенът, извличан от мембрана на яйчна черупка е много по-слабо концентриран в сравнение с BioCell колаген ® (Биосел Колаген) и освен това е от тип I.

Глюкозаминогликаните като хиалуронова киселина и хондроитин сулфат за здравето на ставите и красотата на кожата. Тяхното съдържание в мембраната на яйчната черупка или в рибните люспи е много по-ниско, в сравнение с онова в BioCell Колаген ® (Биосел Колаген).
Биосел Колаген е клинично тестван, включително върху хора, като резултатите показват безспорните му безопасност и ефикасност!

 

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 60 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 60 V-капсули

 

 

ЗАЩОТО Е С ДОКАЗАНО КЛИНИЧНО ДЕЙСТВИЕ

 

[wc_row][wc_column size=”one-third” position=”first”]

Патентованата формула на BioCell Collagen® – активната  съставка на Хидраплениш (Hydraplenish), е с клинично доказани безопасност и ефективност. Повечето продукти за стави  не са подкрепени с клинични данни, което освен че обезмисля приема им, поставя под съмнение тяхната безопасност. За разлика от всички тях, Хидраплениш е минал през безмилостната оценка на рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани клинични проучвания върху хора. Много повече подвижност и лекота, както никога досега! Синергичното действие на хиалуроновата киселина, хидролизирания колаген тип II и хондроитин сулфатът осигурява широкоспектърна подкрепа за ставните структури и хрущяла. Хидраплениш допринася за смазването на ставите, увеличава синовиалната течност, подсилва и възстановява ставния хрущял. Редица специалисти по физикална медицина, рехабилитация и спортна медицина, определят Хидраплениш като уникален холистичен подход в подкрепа на опорно-двигателното здраве.
Резултатите от приема на Хидраплениш: облекчаване на болките в ставите при наличие на остеоартрит

[/wc_column][wc_column size=”one-third”]

постепенно елиминиране на сковаността и дискомфорта повече мобилност удоволствие от движението. Бръчките нямат шанс с Хидраплениш! С капсулите Хидраплениш си осигурявате изключителна защита срещу остаряването на кожата. Заедно с това ще забележите как съществуващите вече бръчки и линии постепенно започват да намаляват. Изследванията показват, че само 3 месеца след приема на Хидраплениш, първите резултати вече са видими. Продуктите за локална употреба (кремове, лосиони и др.), дори скъпите и качествените, не могат да постигнат ефекта на Хидраплениш. Продуктът подмладява кожата отвътре навън, което всъщност е най-ефективният метод за цялостна промяна на състарената кожа. Резултатите, които можете да очаквате: дълбоко хидратирана и гладка кожа без бръчки, излъчваща младост и жизненост! Допълнителен бонус: приемът на Хидраплениш осигурява защита и от вредното въздействие на UV лъчите. Дълбоко възстановена коса и по-здрави нокти.
Патентованият състав на Хидраплениш подпомага клетките на космения фоликул да произвеждат кератин, следствие на

[/wc_column][wc_column size=”one-third” position=”last”]

което състоянието на косата значително се подобрява. Точно дозираните хиалуронова киселина и колаген подобряват вида на сухите и чупливи нокти. С течение на времето те стават гладки и все по-здрави. Хидраплениш – перфектна превенция срещу набезите на времето Хидраплениш може да се приема както за облекчаване симптомите при вече настъпили негативни промени в състоянието на ставите, хрущяла, кожата, косата и ноктите, така и с превантивна цел. Направете най-доброто за себе си. Вие го заслужавате! Почувствайте свободата от движението и бъдете активни! От здравето на опорно-двигателния апарат зависи както правилната стойка, така и начинът, по който се чувствате. Искате ли да изглеждате добре, не разчитайте единствено на скъпата козметика, перфектния грим и хубавите дрехи. Няма как да скриете похабената кожа с няколко слоя крем, фон дьо тен или пудра.  В случай, че използвате качествена козметика, Хидраплениш би подсилил нейния ефект в пъти повече. Уверете се сами в качеството на най-успешния продукт в подкрепа на ставите, кожата, косата и ноктите!

[/wc_column][/wc_row]

 

 

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 60 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 60 V-капсули

ХИДРАПЛЕНИШ ИНОВАТИВНО И КЛИНИЧНО ИЗПИТАНА ФОРМУЛА

 

 

[wc_row][wc_column size=”one-third” position=”first”]

BioCell колаген ® , активната съставка на Хидраплениш, е оценен в редица рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани клинични изпитвания върху хора, проведени в съответствие с добрата клинична практика.

Резултатите от всички клинични проучвания, проведени в последните десетина години, еднозначно показват, че това е най-ефикасната и абсолютно безопасна формула, създавана някога.

 

Скорошно съвременно проучване доказва, че приемът на BioCell колаген ® по 1500 mg дневно, увеличава около 60 пъти нивата на хиалуронова киселина в кръвта:Скорошно съвременно проучване доказва, че приемът на BioCell колаген® (Хидраплениш) по 1500 mg дневно, увеличава около 60 пъти нивата на хиалуронова киселина в кръвта!

Хидраплениш предлага цялостна подкрепа за здравето и красотата на кожата чрез различни механизми на действие. Клинични проучвания относно колагена от мембрана на яйчна черупка доказаха, че действието му върху ставите е доста ограничено и в голяма степен – неефективно

[/wc_column][wc_column size=”one-third”]

. За сравнение, Хидраплениш  демонстрира  клинично доказана ефикасност!

Клинично доказани резултати за действието на BioCell Колаген® (Хидраплениш) върху здравето на ставите:

Хидраплениш и болката в ставите

Приемът на Хидраплениш по 2 гр дневно за период от 45 дни в значителна степен подобрява състоянието на ставите. Така сочи изследване, в което взели участие 89 пациенти с дискомфорт и болки в ставите. След терапията, при 89% от участниците се наблюдавало значително подобрение на състоянието.

Хидраплениш  и ставният дискомфорт

16 пациенти, страдащи от дискомфорт в ставите, взели участие  в рандомизирано, двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, като симптомите им са оценени чрез индекса на WOMAC. В продължение на 8 седмици, участниците приемали по 2 гр BioCell Колаген ® (Хидраплениш) дневно. Терапията довела до значителен спад на дискомфорта в ставите и по-конкретно – с цели 40%! Подробности от експеримента са били представени на Международната конференция по експериментална биология през 2004 г, във Вашингтон. Резултатите са публикувани в Journal Of Agricultural and Food Chemistry. 

 

[/wc_column][wc_column size=”one-third” position=”last”]

Красотата на кожата идва първо отвътре с Хидраплениш

Хидраплениш успешно противодейства както на естествените процеси на стареене, така и на процесите на фотостареене.

Редовният прием на  Хидраплениш допринася за:

  • Намаляването на бръчките и фините линии
  • Подобряване тонуса на кожата
  • Хидратирането на кожата в дълбочина

Резултатът: видимо по-гладка и еластична кожа!

Клинично доказано!

Изследвания, относно процесите на стареене показват, че BioCell колаген ®  (Хидраплениш) противодейства изключително на лицевите признаци на стареене.

Намалява бръчките и фините линии:

Ежедневният прием на Хидраплениш в продължение на 12 седмици, води до значително намаляване на лицевите линии и бръчки.

Мощна хидратация! Подобрена текстура на кожата! Край на лющещата се, безжизнена кожа!

При огромна част от доброволците, участвали в клиничните изследвания за действието на BioCell колаген ® (Хидраплениш), се наблюдават огромни подобрения във вида и тонуса на кожата.

 

 

[/wc_column][/wc_row]

Изследване, направено през 2011 г. установява, че приемът на BioCell колаген ® (Хидраплениш) по 1000 mg дневно, значително редуцира лицевите признаци на стареене само за период от 12 седмици!

Клинични проучвания за действито на Хидраплениш върху кожата

Безопасност

Хидраплениш е абсолютно натурален и безопасен. Доказателство за това са не само многобройните клинични проучвания, но и практиката – от 1997 г насам, BioCell Колаген ® (Хидраплениш) е използван от милиони хора по света.

Данните за безопасността на BioCell Колаген ®  (Хидраплениш) са публикувани в Journal of Food and Chemical Toxicology (списание за хранителна и химическа токсикология). Там се посочва, че BioCell Колаген®  е напълно безопасен дори ако се приема в превишени дози. Вижте повече за тези клинични проучвания ето тук 

След щателни проучвания от страна на експерти по безопасност, BioCell Колаген (Хидраплениш) получава статутът GRAS, според който производствените процеси са в съответствие с добрата производствена практика (GMP – Good Manufacturing Practices).

 

 

baneri_530x350_hydraplenish last

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 60 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 60 V-капсули

ПОВЕЧЕ ПОДВИЖНОСТ И ЗДРАВИ СТАВИ!

 

 

[wc_row][wc_column size=”one-third” position=”first”]

Хидраплениш:

-Подкрепя ставните функции чрез укрепване на хрущяла и ставните структури
-Подпомага смазването на ставите чрез попълването на синовиална течност
-Спомага възстановяването на хрущяла
-Допринася за повече комфорт и мобилност.
Иновативна и клинично изпитана формула в подкрепа здравето на ставите.

Патентована, цялостна формула в защита на ставите, която действа чрез множество механизми, които наистина работят.

Хидраплениш  осигурява всички необходими хранителни вещества, които хората с  хрущялни увреждания трябва задължително да си набавят.

Хидраплениш здрави стави

Колагенът, хиалуроновата киселина и хондроитин сулфатът са от съществено значение за здравето на съединителната тъкан, по-конкретно – на хрущяла и синовиалната течност.

 

 

[/wc_column][wc_column size=”one-third”]

Стимулиране на хрущялните хондроцити чрез хидролизиран колаген тип II. Хидраплениш притежава не само висока бионаличност, но е и силно биоактивен. Хондроцитите са в основата на био синтеза на колаген тип II, хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Хондроцитите представляват тип клетки, участващи в състава на хрущялната тъкан. Хидролизираният колаген тип II, съдържащ се в Хидраплениш, стимулира тези клетки да синтезират нов колаген тип II. Това само по себе си означава, че Хидраплениш помага за възстановяването на нарушения хрущял.

Лесно усвоимата хиалуронова киселина е от съществено значение за смазването на ставите.

Хиалуроновата киселина се намира в почти всички тъкани на тялото. Що се отнася до ставите, хиалуроновата киселина играе много важна роля. Тя е важен компонент както на синовиалната течност, така и на ставния хрущял. Синтезира се от синовиалната мембрана и от клетките на ставния хрущял, като в същото време ги предпазва. Хиалуроновата киселина е основната структурна молекула, която осигурява здравето на ставния хрущял. Освен това хиалуроновата киселина е и смазващата молекула на синовиалната течност.

Клинично доказани резултати за действието на BioCell Колаген®  (Хидраплениш) върху здравето на ставите:

[/wc_column][wc_column size=”one-third” position=”last”]

хидраплениш против болка и скованост в ставитеХидраплениш и болката в ставите

Приемът на Хидраплениш по 2 гр дневно за период от 45 дни в значителна степен подобрява състоянието на ставите. Така сочи изследване, в което взели участие 89 пациенти с дискомфорт и болки в ставите. След терапията при цели 89% от участниците се наблюдавало значително подобрение на състоянието.

Хидраплениш и ставният дискомфорт

16 пациенти, страдащи от дискомфорт в ставите, взели участие  в рандомизирано, двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, като симптомите им са оценени чрез индекса на WOMAC. В продължение на 8 седмици, участниците приемали по 2 гр BioCell Колаген ® (Хидраплениш) дневно. Терапията довела до значителен спад на дискомфорта в ставите и по-конкретно – с цели 40%! Подробности от експеримента са били представени на Международната конференция по експериментална биология през 2004 г, във Вашингтон. Резултатите са публикувани в Journal Of Agricultural and Food Chemistry.

[/wc_column][/wc_row]

 

baneri_530x350_hydraplenish02

 

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 60 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 60 V-капсули

 

 

[wc_row][wc_column size=”one-third” position=”first”]

Хидраплениш – ключът към здравето на кожата, косата и ноктите

Замисляли ли сте се за това колко козметични продукти използвате ежедневно? В старанието си да запазите възможно най-дълго време здравето на кожата, ноктите и косата си, вие най-вероятно използвате всевъзможни мазила, кремове, лосиони, маски и др. укрепващи средства. Всички те несъмнено са ви необходими, за да изглеждате добре. Но представете си колко хубаво щеше да бъде, ако можехте да подсилите ефекта от всички тях? Представете си, че дори можехте да се откажете от някои, заменяйки ги с един единствен продукт, чиято ефикасност не би могла да се сравни с нищо познато досега? Благодарение на Хидраплениш, това е напълно възможно!

Млада кожа? По-млада кожа? Много по-млада кожа? Да!

[/wc_column][wc_column size=”one-third”]

Кожата  е най-големият и най-видим орган в нашето тяло. За съжаление кожата е най-потърпевша от процесите на стареене и следствие на това годините буквално са „изписани” на лицето.

Ежедневният стрес, на който е подложена кожата навън, у дома или в офиса неминуемо нарушава кожната бариера. Това са основните причини, поради които тя става груба, напукана, повехнала, с бръчки. Именно колагенът и хиалуроновата киселина са от съществено значение за целостта на кожата и съединителната тъкан.

За тази цел, Хидраплениш разполага с естествена матрица от хидролизиран колаген тип II, хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, които широкоспектърно подобряват състоянието на кожата. Хидраплениш не само захранва кожата с колаген, но доставя хиалуронова киселина, която привлича и задържа водата.

[/wc_column][wc_column size=”one-third” position=”last”]

Резултатът: хидратирана и видимо по-гладка кожа без бръчки.

– При проучване за бионаличността на BioCell колаген®, активната съставка на Хидраплениш, е установено, че ежедневният прием води до повишаване нивата на хиалуроновата киселина около 60 пъти

-Скорошно клинично проучване, в което участвали 26 жени с преждевременно остарели кожи с бръчки установило, че приемът на 1 гр Хидраплениш дневно намалява фините линии и бръчките с 13%, а сухотатата и лющенето със 76%. И не само това: приемът на Хидраплениш увеличава колагеновите нива в кожата и подобрява микроциркулацията на кръвта.

Този резултат категорично доказва, че Хидраплениш ефикасно противодейства на процесите на преждевременно стареене и стареене.

[/wc_column][/wc_row]

 

 

 

Клинични проучвания за действито на Хидраплениш върху кожата

[wc_row][wc_column size=”one-third” position=”first”]

Здрави нокти, лъскава и жизнена коса.

Патентованата формула на Хидраплениш възстановява в дълбочина увредената коса и подобрява състоянието на ноктите.

Косъмът се състои главно от протеина кератин. Той се образува благодарение на някои аминокиселини. Когато съставките в Хидраплениш се обработят и абсорбират в тънките черва, те спомагат за увеличаване набора от тези аминокселини, които след това се използват от клетките на космения фоликул за производството на кератин.

Резултатът: изпълнена с живот, лъскава коса.

Освен в косъма, кератинът участва и в състава на кожата, ноктите и зъбите.

[/wc_column][wc_column size=”one-third”]

Напредването на възрастта може да окаже пагубно влияние и върху ноктите, като най-често те стават „сухи” и чупливи следствие увреждането на дермата.

С помощта на Хидраплениш, който доставя богати количества колаген и хиалуронова киселина, нокътят напълно се възстановява, възвръщайки нормалния си вид.

Покривната система на кожата, косата и ноктите се състои от мрежа от мъртви епидермални клетки. Те могат да служат като защита за новия кератинов слой отдолу. Колкото по-дебел е кератиновият слой, толкова по-здрави са ноктите и косата.

[/wc_column][wc_column size=”one-third” position=”last”]

Поддържането на горния кератинов слой хидратиран също пази ноктите и косата здрави и възпрепятства чупенето и накъсването.

Запомнете!  Кожата, косата и ноктите са „рамката” на една жена. Когато тази рамка се увреди от набезите на времето или от системна липса на грижа, и най-перфектният грим няма да ви помогне. Освен това, единствено с локално третиране, няма как да преодолеете проблемите с кожата, ноктите и кожата си. Нужно е лечение отвътре. Нещо, което да поднови вашата „рамка”. Точно това е целта на Хидраплениш.

Не остарявайте!

[/wc_column][/wc_row]

 

[wc_row][wc_column size=”one-third” position=”first”]

Формулата на Хидраплениш използва колаген тип II, извлечен от хрущял на гръден кош на пиле. Хидраплениш е източник на хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, като съставът му доста наподобява този на човешкия ставен хрущял. Хрущялът е много чист източник, освободен от кръв, за разлика от други животински части, от които се извличат колаген тип I и III. Това е много важно, тъй като редица заболявания, бактерии, вируси, приемани стероиди или антибиотици минават именно през кръвта. Колаген тип I и III са извлечени от кожи и кости на животни (телешко, свинско, пилешко, риба).

[/wc_column][wc_column size=”one-third”]

Колаген тип II се намира предимно в хрущяла, където естествено съжителства с хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, в чиста среда без кръв. Хидраплениш е произведен по специална, патентована технология, която подлага пилешкия гръден хрущял на всевъзможни процеси, включително филтриране, пречистване, концентриране, хидролиза, стерилизация. Всичко това – с цел осигуряване на 100% качество и безопасност. Патентованият хидролизен процес премахва

[/wc_column][wc_column size=”one-third” position=”last”]

замърсяванията и осигурява ниско молекулно тегло, следствие на което колагена в Хидраплениш се усвоява перфектно и действа бързо. Синергичното взаимодействие между трите молекули в Хидраплениш предоставя уникална по рода си технология, която не съществува в нито една друга колагенова смес. Посредством GRAS (Generally Recognized as Safе – система за одобрение на хранителните съставки, за чиито цели експерти с огромен научен опит оценяват безопасността на крайния продукт), Хидраплениш категорично е признат за безопасен. Не съдържа ГМО и глутен!

[/wc_column][/wc_row]

 

Хидраплениш  500 mg, 30/60 V-капсули

Съдържание: в 2 капсули дневна доза
Биоклетъчен Колаген II ™
в който се съдържат:
1 000 mg 2 000 mg
Хидролизиран колаген тип II 600 mg 1 200 mg
Хондроитин сулфат 200 mg 400 mg
Хиалуронова к-на 100 mg 200 mg
Въглехидрати < 1 g < 2 g
Диетични фибри < 1 g < 2 g

 

Хидраплениш и MСM, 750 mg, 30/60 V-капсули

Съдържание: в 2 капсули дневна доза
Биоклетъчен Колаген II ™
в който се съдържат:
1 000 mg 2 000 mg
Хидролизиран колаген тип II 600 mg 1 200 mg
Хондроитин сулфат 200 mg 400 mg
Хиалуронова к-на 100 mg 200 mg
MSM (метилсулфонилметан
като OptiMSM®)
500 mg 1000 mg
Въглехидрати < 1 g < 2 g
Диетични фибри < 1 g < 2 g

baneri_530x350_hydraplenish

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 60 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 60 V-капсули

[wc_row][wc_column size=”one-third” position=”first”]

Какво е BioCell колаген® (Хидраплениш)?

BioCell Колаген® , активната съставка на Хидраплениш, е патентована и клинично проучен продукт, който се грижи за здравето на ставите и красотата на кожата. Учени и специалисти по хранене от цял свят го наричат „продукт от новото поколение на супер съставките”.

BioCell Колаген®  (Хидраплениш) е биоактивна матрица, която предлага многостранна подкрепа за ставите, грижи се за младежкия вид на кожата и поддържа съединителната тъкан в перфектно здраве. Компонентите, включени в състава на BioCell Колаген®  (Хидраплениш) осигуряват многостранна защита с широко поле на действие.

Съставките в BioCell Колаген®  (Хидраплениш) са осигурени от напълно естествени източници, а патентованата био-оптимизирана технология, използвана в производството на продукта гарантира супер усвояване и абсорбция.

BioCell Колаген®  (Хидраплениш) е преминал през повече от 20 клинични изпитвания, които категорично доказват високо ефективното му действие върху ставите и кожата.

 

Кои са най-важните хранителни съставки, съдържащ се в Хидраплениш?

Съставът на Хидраплениш е огледало на човешкия ставен хрущял. Независим лабораторен анализ доказва, че Хидраплениш съдържа хидролизиран колаген тип II (60%), деполимеризиран хондроитин сулфат (20%), хиалуронова киселина (10%) и други протеогликани.

Колагенът е най-разпространеният белтък в ставния хрущял и дермата на кожата. Той играе роля на структурна рамка на съединителната тъкан, за да запази кожата гладка и еластична, а ставите – активни и здрави.

Хондроитин сулфат е естествен елемент на ставния хрущял, той ускорява зарастването на костите и подпомага възстановяването на ставите при остеоартрит. Хондроитин сулфат редуцира риска от инфаркт и атеросклероза.

[/wc_column][wc_column size=”one-third”]

Хиалуроновата киселина е молекула, която подпомага хидратация на кожата – задържането на влагата в кожата. Тя се намира между кожните клетки и образува част от веществото, което ги споява. Хиалуроновата киселина предотвратява изсушаването и състаряването.

Благодарение на патентования производствен процес, съставките в Хидраплениш са молекулярно оптимизирани и съвсем лесно се абсорбират през тънките черва и стомаха, а след това по кръвен път отиват директно до ставите.

 

Подобен на глюкозамина ли е Хидраплениш?

Не. Глюкозамин предлага само частичен подход спрямо здравето на ставите, докато Хидраплениш е многофункционална формула, която поддържа перфектното състояние както на ставите, така и на кожата.

Хидраплениш предлага абсолютно професионален подход в грижата за кожата и ставите, осигурявайки комплекс от високо ефективни хранителни вещества.

Патентованата, молекулярно оптимизирана формула на Хидраплениш позволява много по-пълноценно действие на комбинацията от съставки.

Ако искаме да поддържаме здравето на ставите и кожата си, няма как да го направим, приемайки продукт с частичен ефект. Хидраплениш осигурява богата гама хранителни вещества, с широк спектър на действие, който никой друг от предлаганите сходни продукти на пазара не притежава.

BioCell колаген®, активната съставка на Хидраплениш, е „награден” с множество международни патенти, включително и от САЩ, които гарантират безопасността и уникалните му свойства.

 

Кой трябва да използва Хидраплениш

Абсолютно всеки може да се възползва от предимствата на Хидраплениш. Ако принципно се храните непълноценно, чувствате се стресирани, имате проблеми с храносмилателната система, напредвате във възрастта, спортувате (спортът травмира ставите) и т.н.,

[/wc_column][wc_column size=”one-third” position=”last”]

вие със сигурност се нуждаете от този специален комплекс.

Хидраплениш се препоръчва за всички, които искат да бъдат здрави и активни през целия си живот.

От какво точно се състои Хидраплениш?

Формулата на Хидраплениш използва колаген тип II, извлечен от гръден пилешки хрущял. Хидраплениш е източник на хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, като съставът му доста наподобява този на човешкия ставен хрущял.

Хрущялът е много чист източник, освободен от кръв, за разлика от други животински части, от които се извличат колаген тип I и III. Това е много важно, тъй като редица заболявания, бактерии, вируси, приемани стероиди или антибиотици минават именно през кръвта.

Колаген тип I и III са извлечени от кожи и кости на животни (телешко, свинско, пилешко, риба). Колаген тип II се намира предимно в хрущяла, където естествено съжителства с хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, в чиста среда без кръв.

Хидраплениш е произведен по специална, патентована технология, която подлага пилешкия гръден хрущял на всевъзможни процеси, включително филтриране, пречистване, концентриране, хидролиза, стерилизация. Всичко това – с цел осигуряване на 100% качество и безопасност.

Патентованият хидролизен процес премахва замърсяванията и осигурява ниско молекулно тегло, следствие на което колагена в Хидраплениш се усвоява перфектно и действа бързо.

Синергичното взаимодействие между трите молекули в Хидраплениш предоставя уникална по рода си технология, която не съществува в нито една друга колагенова смес.

Посредством GRAS (Generally Recognized as Safе – система за одобрение на хранителните съставки, за чиито цели експерти с огромен научен опит оценяват безопасността на крайния продукт), Хидраплениш категорично е признат за безопасен. Не съдържа ГМО и глутен!

[/wc_column][/wc_row]

 

 

 

 

 

baneri_530x350_hydraplenish last

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish  Купи сега! Хидраплениш, 500 mg, 60 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 30 V-капсули

 

hydraplesnish Купи сега! Хидраплениш и МСМ, 750 mg, 60 V-капсули

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart