Search
Филтрирай по...
онлайн консултация с лекар обща медицина, гинеколог, педиатър и диетолог

Д-р Аелита Петрова

Обща медицина и Медицинска биохимия Рейки мастер – консултиращ лекар в Български Рейки център

Борис Гинчев

Магистър-фармацевт
Има интереси в областта на фармакологията, фармакогнозията, хранителната химия, токсикологията и взаимодействията между храни, лекарства, природни продукти и ксенобиотици.

Д-р Невенка Пановска, дм.

Естетичен дерматолог. SPA & Wellness експерт в луксозния туризъм. Създател на иновация в естетичната дерматология: “Луксозна SPA & Wellness Естетика” и “ Естетичната кинезиология". Иновативните методи представляват естетични и анти-ейджинг програми за лице и тяло на ниво на гърбначен стълб, всички сетива и енергиен баланс.

Съветите и мненията, публикувани в този сайт, се основават на писмената информация, предоставена от потребителите. Поради тази причина, е възможно отговорите понякога да са непълни или неточни и трябва да се приемат ориентировъчно, като не се пренебрегва мнението на клинициста, който Ви познава лично, преглеждал Ви е и Ви лекува.

Мненията, споделени от консултантите на Ревита, не заместват преглед, диагностициране и предписване на лечение от лекар.

P.S. Моля, ако имате диагностицирано заболяване, да го упоменете в запитването си, за да получите по-пълен и точен отговор!

Задай въпрос

Използвайте формуляра по-долу, за да зададете въпрос

Попълнете вашия имейл адрес

Търсене в често задаваните въпроси

Използвайте формуляра по-долу, за да търсите често задаваните въпроси

в

Потърси продукт

Scroll to Top