Search
Филтрирай по...

Day: 27.06.2014

ФИТОТРИ ВОДА ЗА УСТА 200 ml

За ежедневна устна хигиена: 2 пъти дневно(след измиване на зъбите),
разтворете 10 ml в половин чаша вода и изплакнете за около 1 минута.
При възпалителни процеси: приложете без да разреждате, изплакване и гаргара няколко пъти дневно.

СОЛИЕВО ВЕНИС охлаждащ гел 150 ml

СОЛИЕВО ВЕНИС ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ, със своите ценни природни съставки, е специално създаден да облекчава чувството за тежест, умора и подуване в краката и глезените, като оставя усещане за лекота. Наличието на етерично масло от ментол и мента носи моментално и дълготрайно усещане за свежест.

СОЛИЕВО ВЕНИС облекчаващ гел 150 ml

СОЛИЕВО ВЕНИС ОБЛЕКЧАВАЩ ГЕЛ, със своите ценни природни съставки, е специално създаден да облекчава чувството за тежест, умора и подуване в краката и глезените, като оставя усещане за лекота. Попива бързо, оставяйки кожата мека и гладка.

САНА ВОЧЕ / ЗДРАВ ГЛАС СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 30 ml

САНА ВОЧЕ е мукоадхесивен спрей за гърло на основата на растителни екстракти. Съдържащите се лечебна мъдрица, SEDOX® и слез допринасят за нормалната функция на гласа. Удобният пулверизатор улесняава приложението.

ПОМАТА Е мехлем за хемороиди 50 ml СЕ

Полезен при облекчаване на симптомите на хемороидална варикоза (вътрешни и външни хемороиди) и при възпаление на перианалната област. Има интензивен смазващ, успокояващ и освежаващ ефект. Облекчава неприятните симптоми като болка, парене и сърбеж.

КО-ЛИП ДРЕН 10 ml х 20 сашета с течност (портокал)

КО-ЛИП ДРЕН е хранителна добавка на основата на растителни екстракти, с фруктоза и подсладител. Diurexina® (полезна за функцията на естественото дрениране на течности от тялото), водорасли уакаме и мате (допринасят за нормалното, балансирано телесно тегло, в съчетание с нискокалорична диета и физическа активност).

КОЛИ-БИ СИРОП ЗА ДЕЦА 150 ml

КОЛИ-БИ СИРОП ЗА ДЕЦА е хранителна добавка на основата на растителни екстракти. Съдържащите се маточина, лайка и резене (див копър) допринасят за нормалното състояние на стомаха и червата при децата и нормалното ниво на налични газове.

КАЛМА-БИ сироп за деца 150 ml

КАЛМА-БИ СИРОП ЗА ДЕЦА е хранителна добавка на основата на растителни екстракти. Наличието на дребнолистна върба, лайка и пасифлора допринася за поддържане на нормалното психическо състояние, нормален сън и почивка на децата.

Scroll to Top