×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
ПрополисПрополисът или още пчелният клей е един от най-интересните природни продукти. Като суровина за производството му пчелите събират и използват смолисти вещества, после застилат стените на кошера с клея като по този начин предпазват пчелното семейство от вирусни, бактериални и гъбични инфекции.

Прополисът съдържа протеини, аминокиселини, витамини, минерали и флавоноиди. Той притежава едновременно противомикробни и противовъзпалителни свойства. В миналото прополисът се е прилагал вътрешно за борба с бактерии, гъбички, паразити и вирусни инфекции, сред които туберкулоза, кандидоза, малария и настинки. Прополисът често се ползва за лечение на различни болести на лигавиците, включително при язви на храносмилателната система и колит. Подходящ е и за външно приложение при афти. Силният тъканно-регенериращ ефект на прополиса вероятно се дължи на биоактивните му съставки, сред които флавоноиди, феноли, терпени, бензоена киселина, аминокиселини и витамини.

Едно от основните приложения на прополиса е във връзка с неговите имуностимулиращи свойства. Освен, че директно стимулира имунната система и повишава броя на червените кръвни телца, той се бори с вирусните и бактериални организми, като по този начин осигурява един вид “двойна” защита на тялото срещу болестта.

Кога можем да използваме прополис?



  • Гъбични, бактериални и вирусни инфекции – пчелният клей е особено активен срещу гореописаните инфекции. Той може да се прилага, както в остра фаза на заболяването, за да подпомогне организма в процеса на оздравяване, така и с профилактична цел за предпазване от сезонните вирусни инфекции.

  • Регенериране на тъкани – прополисът има отличен ефект върху рани от изгаряне, вследствие на хирургични манипулации, трудно заздравяващи ранички,  разязвявания на лигавиците.

  • Антиоксидантен ефект – прополисът притежава антиоксидантен ефект, дължащ се на съдържащите се в него флавоноиди.

  • Херпес - експериментално е доказано положителното влияние на прополиса във вид на маз при лечението на генитален херпес.

  • Чернодробно и имунологично здраве - прополисът предпазва черния дроб от вредното влияние на токсините и алкохола и силно стимулира имунната защита.

  • Стоматологично здраве – пчелният клей е особено подходящ при редица стоматологични проблеми, поради което често се влага в продукти за орална хигиена. Благодарение на противовъзпалителните си и фунгицидни свойства той успешно се ползва при гингивити, афти, парадонтити. Същевременно унищожавайки попадналите в устата бактерии, той предпазва организма от  проблеми, тъй като възпрепятства разпространението на болестотворните организми.


Ревита Ви препоръчва:

Самбукус имун систем сироп, 120

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.