×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Аврамовото дърво (Vitex agnus castus) е получило названието си от вярването, че то носи  непорочност. Това е дребно, храстовидно дърво, което произлиза от Средиземноморския регион и Централна Азия. Други често срещани имена са витекс и монашески пипер.

Аврамовото дърво се използва от хилядолетия. Монасите в Средновековието са използвали плодовете на Аврамовото дърво за намаляване на сексуалното желание. Жените го използвали за стимулиране производството на кърма и за облекчаване на физическия и емоционален дискомфорт при менструация. В животновъдството се използва като добавка за конете, тъй като помага за поддържане на нормални нива на допамин, като по този начин подпомага нормалния баланс на половите хормони.

Ползи за здравето от Аврамовото дърво


Много от неприятните симптоми, свързани с менструацията, предменструалния синдром и менопаузата са свързани с ниски нива на прогестерон. Чрез подпомагане на хипофизната жлеза и впоследствие поддържане баланса на други хормони, екстрактът от плодове на Аврамово дърво може да намали симптомите като болки в гърдите и нередовен цикъл.

Ревита ви препоръчва:

Витекс (плод), 400 mg

Коментари (2)

    • Георги
    • 2013-11-10 22:07:31
    Поправете ме ако греша, но ми се струва, че говорим за Vitex agnus castus , мисля, че има грешка в изписването на латиница
    • Ревита
    • 2013-11-11 10:11:43
    Здравейте, Не грешите :) Поправихме се, благодарим Ви за уточнението! Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.