×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
ЧерешаВключването на черешите в ежедневното хранене носи редица плюсове за здравето. Скорошни проучвания установиха, че редовният прием на този вкусен плод снабдява организма с витамин C, калий, магнезий, желязо, фибри, фолиева киселина и бета каротин. Черешите съдържат най-високо развнище на борещи се с вирусите антиоксиданти, сравнени с повечето други плодове.  Те са богати и на мелатонин, който осигурява здрав сън, бори се със стареенето и слабата памет. Според проучванията, консумацията на череши намалява теглото и като цяло телесните мазнини, като заедно с  това понижава и нивата на холестерола. Освен това  има доказателства, че черешите намаляват риска от диабет и рак. Приемът на череши помага при подагра и артрит. Те имат свойството да успокояват болката десет пъти повече от един аспирин. Те имат съществена роля в превенцията и борбата с вирусите. Атлети и спортисти, които са преживяли тежки мускулни трески и болки в ставите, трябва да включат черешите в своя хранителен режим. Черешите се препоръчват в случаи на подагра, която представлява възпаление на ставите. Подаграта се получава, когато уратни кристали се съедният със ставната течност. По-голямата част от здравословните преимущества на черешите са :
  • Намаляват мускулните болки.
  • Намаляват холестерола.
  • Понижават нивата на кръвната захар.
  • Помагат за здравословно и ефективно отслабване.
  • Ограничават риска от сърдечно-съдови заболявания.
  • Подобряват съня.
  • Богати са на фибри.
Хранителните качества на черешите помогат за доброто функциониране на повечето системи в човешкия организъм. Функциите на сърдечно-съдовата система, храносмилателната система и имунната система са свързани в едно, за да гарантират един добре работещ и здрав организъм. Въпреки че черешите са едни от първите плодове, които узряват през годината, те могат да се приемат и през останалите сезони под различни форми, включително и чрез различни видове хранителни добавки. Ревита Ви препоръчва: Мореплаватели/ Мултивитамини (череша), 480 mg Мултивитамини и йод (тропик), 480 mg Алайв мултивитамин, 1g Алое вера (гел и сок) плодов, 1 000 ml Плодов антиоксидант, 450 mg

Коментари (2)

    • Yori
    • 2011-04-22 15:30:36
    А вярно ли е, че съдържат голямо количество протеини?
    • Maria
    • 2011-04-26 08:20:35
    Здравейте, Да, имате съвсем правилна информация :) Наред с водата, мазнините, фибрите, калция, фосфора, желязото, витамините и другите полезни вещества, протеинът също заема важно място в нейното съдържание :) Поздрави, Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.