×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Химически състав

ГрийнСелект Фитозом представлява комплекс от стандартизиран екстракт от зелен чай, който не съдържа кофеин (ГрийнСелект) и соеви фосфолипиди. Неговите активни съставки представляват основно група вещества, съдържащи флаван-3-оли, наречени катехини. В екстракта от зелен чай има 7 основни катехини. Активните вещества в листата на зеления чай са група полифеноли, принадлежащи към флаванолите. ГрийнСелект съдържа не по-малко от 60% катехини, като основното вещество в тях е епигалокатехин 3-галат. ГрийнСелект Фитозом е резултат от обогатяването на ГрийнСелект със соеви фосфолипиди в съотношение 1:2. По този начин този продукт съдържа 19-25% катехини, като количеството на епигалокатехин 3-галат е поне 13%. ГрийнСелект Фитозом съдържа и други полифеноли, но в по-малки количества.

Фармакология

Няколко епидемиологични изследвания откриват взаимовръзка между консумацията на зелен чай и намаления риск от различни заболявания при хората. В действителност антиоксидантната активност на флавоноидите в зеления чай се свързва с предотвратяване на дегенеративните болести. Фармакологичната активност включва превенция на рака, понижаване на холестерола, предпазване на сърцето, антимутагенна активност, справяне с високите нива на глюкоза, антибактериално и противовъзпалително действие. Най-новите изследвания показват, че ГрийнСелект Фитозом подпомага и здравословното отслабване.

Предпазване на сърдечно-съдовата система

  • епигалокатехин 3-галат предпазва миоцитите в сърцето от апоптоза (програмирана клетъчна смърт) предизвикана от исхемия/реперфузия. Намаляването отмирането на клетките е свързано с подобрена хемодинамична и вентрикуларна функция, което подсилва защитата на сърцето и подобрява сърдечната дейност.

  • ГрийнСелект предпазва увредените сърдечни клетки от хипоксия. При хипоксия се отделят огромен брой свободни радикали, затова антиоксидантните свойства на ГрийнСелект са толкова важни за предотвратяване на исхемията и за намаляване на площта на засегнатата тъкан при настъпване на исхемия.

  • полифенолният екстракт ГрийнСелект отслабва чревната исхемия и реперфузия. Приемът на този екстракт води до значително понижаване нитрацията на протеините, намалено образуването на провъзпалителни цитокини и може да бъде полезно при лечението на състояния като исхемия и реперфузия на червата и на други органи.


Противоракови свойства – това въздействие на зеления чай се потвърждава от епидемиологични, клетъчни, ин виво изследвания, както и от изследвания върху хора. Полифенолите в чая повишават многократно смъртността на раковите клетки.

Контролиране нивата на глюкоза – ГрийнСелект влияе върху транспорта на глюкозата в миоцитите чрез прекъсване на сигналните пътища.

Противовъзпалително действие –то се дължи на инхибиращото му действие върху няколко гена, предизвикващи възпаление.

Сложните форми на катехините на зеления чай се оказват по-биодостъпни от простите форми. Резултатите от различни изследвания върху ГрийнСелект Фитозом показват, че той е ефективен и безопасен при превенцията на някои от най-често срещаните болести. По-долу са изброени  някои от най-важните му въздействия:

  • подпомагане на антиоксидантната защитна система

  • инхибиране на ензимната активност при развитието на туморни образувания

  • инхибиране на ензимни пътища свързани с инициирането на рак

  • стимулиране транспортирането на глюкоза

  • влияние върху образуването на провъзпалителни цитокини

  • предотвратяване на изменението на мастните киселини


ГрийнСелект Фитозом представлява екстракт от зелен чай, който не съдържа кофеин и е обогатен с фитозом за подобряване на биодостъпността и ефективността. Той има важно значение за предотвратяване увреждането на тъканите от свободните радикали и за справяне с наднорменото тегло.

ГрийнСелект Фитозом е част от състава на Хербал Слим отслабване

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.