×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.





Кървавичето е многогодишно тревисто растение с неразклонено стъбло и извито коренище. С лечебна цел се използват коренищата му. В тях се съдържат дъбилни вещества, танини, смоли. Билката има диуретично, астрингентно (уплътнява тъканите и намалява секрециите), кръвоспиращо действие. Използват се листата и ризомите (коренни изрезки) на кървавичето. Най-често то се прилага при лечението на следните заболявания:

  • бактериални болести - холера, дребна шарка;

  • кръвоносна система - вътрешни и външни кръвоизливи, хемороиди, белодробни кръвоизливи, кръв от носа;

  • храносмилателна система - чревни оплаквания, диария, дизентерия;

  • отделителна система - инконтиненция (неспособност да се контролира уринирането);

  • чернодробни състояния - жълтеница;

  • други - инфекциозни състояния, диабет, периодична треска, секрети от ушите, носа, уретрата, вагината.


Външно кървавичето намира приложение при натъртвания, носни полипи, клатещи се зъби, спира кървенето при рани и порязвания. Листата на растението могат да се използват при почвата на глисти при децата. Под формата на гаргара листата и корените се използват при различни проблеми с венците, възпаления в устата, стоматит, възпалено гърло. Външно може да се използва за промивки при ухапвания от отровни животни, кръвоизливи, гнойни рани.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.